Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ευχαριστίες σχετικά με την έκθεση ζωγραφικής 1η Cheap Art Lefkada

Ευχαριστίες σχετικά με την έκθεση ζωγραφικής 1η Cheap Art Lefkada

0
cheap art

cheap art

Ανακοίνωση του Συλλόγου “Φίλοι της ζωγραφικής και αγιογραφίας”.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
1η Cheap Art Lefkada 2012

Ο Σύλλογος “Φίλοι της ζωγραφικής και αγιογραφίας” πραγματοποίησε την έκθεση ζωγραφικής “1η Cheap Art Lefkada”, που έγινε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στο Εμπορικό Κέντρο “The City”.
Τα έσοδα από την εκδήλωση ήταν αρκετά για να καλύψουν την εξασφάλιση τροφίμων από το κρεοπωλείο Αφοί Παπαμάνου, αξίας 1750 €, για δεκάδες άπορες οικογένειες του τόπου μας.
Την διανομή των κουπονιών αγοράς κρεάτων οργάνωσε και ανέλαβε ο φιλανθρωπικός σύλλογος ¨Φάρος” και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012.

Ευχαριστούμε το “City” για την παραχώρηση της αίθουσας “Culture”, όπου φιλοξενούνται από φέτος και τα εικαστικά μας εργαστήρια.
Ευχαριστούμε την επιχείρηση Αφοί Παπαμάνου για την γενναιόδωρη – και πέρα από την στενή εμπορική προσέγγιση- συνεργασία με το σύλλογό μας, ως προς την επίτευξη του φιλανθρωπικού μας στόχου.
Ευχαριστούμε το σύλλογο ¨Φάρος” για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση, στο να πιάσουν τόπο χρήματα που κατατέθηκαν με τόση αγάπη.
Ευχαριστούμε τους μαθητές μας για την ευγενική προσφορά των έργων τους και την ανιδιοτελή στήριξη και βοήθεια στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, αγοράζοντας ¨φθηνή τέχνη”, για να στηρίξουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση της 1ης έκθεσης Cheap Art Lefkada. Η θερμή και ενθουσιώδης υποδοχή που έτυχε η έκθεση αυτή από την Λευκαδίτικη κοινωνία, αποτελεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα ευαισθησίας, αλληλεγγύης και αγάπης.

Προηγούμενο άρθρο14η Αγωνιστική Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕξώδικη κατάθεση – προσφορά 1 ευρώ για τους άθλιους δρόμους της Κέρκυρας