Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Γίνε μέλος του Club, επιχείρησε μαζί μας

Γίνε μέλος του Club, επιχείρησε μαζί μας

0
group photo

group photo

Πρόσκληση ΔΕΠΟΚΑΛ και ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Οικονομικής Τουριστικής & Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδας (ΔΕΠΟΚΑΛ)
ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η πρώτη συνάντηση των ευρωπαίων μελλοντικών επιχειρηματιών που διοργανώθηκε από την ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με την ΜΚΟ Μονοπάτια Αλληλεγγύης και την συμμετοχή 6 ευρωπαϊκών οργανώσεων, με τίτλο: “Γίνε μέλος του κλαμπ, επιχείρησε μαζί μας” στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση», ξεκίνησε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και συνεχίζεται μέχρι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012.

Οι δραστηριότητες της συνάντησης είναι ποικίλες και συμπληρωματικές: Παρεμβάσεις ειδικών σχετικά με τις μεθόδους δημιουργίας και διαχείρισης μιας επιχείρησης, τα μέτρα υποστήριξης για την δημιουργία και την διαχείριση της επιχείρησης, επισκέψεις επιτυχημένων επιχειρήσεων και συνάντηση με επιχειρηματίες, συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την νεανική επιχειρηματικότητα και ανταλλαγή καλών πρακτικών νεανικής επιχειρηματικότητας από τις συμμετέχουσες χώρες.

Κατά την διάρκεια των 4 ημερών της συνάντησης, οι νέοι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό Club ανοιχτό σε όλους του νέους μελλοντικούς επιχειρηματίες. Στόχος μας είναι το διαδικτυακό Club να γίνει ένα αποτελεσματικό εργαλείο υποστήριξης για τους νέους.

Προκειμένου να κινητοποιήσουμε τους νέους της Λευκάδας να εγγραφούν ως μέλη στο Club και να συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη αυτής της πρωτοβουλίας, σας προσκαλούμε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 στις 17.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας να συναντηθούμε με τους νέους συμμετέχοντες οι οποίοι θα παρουσιάσουν το διαδικτυακό Club των μελλοντικών επιχειρηματιών και να συζητήσουμε μαζί για το ρόλο του Club ώστε να γίνει αποτελεσματικό για την υποστήριξη των νέων που θέλουν να επιχειρήσουν! Σας περιμένουμε.

Προηγούμενο άρθροΠρωτάθλημα Ping Pong
Επόμενο άρθροΝίκος Λογοθέτης : Ο μόνος Έλληνας στους ημιτελικούς του Vimeo