Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας

0

kopi_pitas_nikiana_1540

Δείτε φωτογραφία από την κοπή της πίτας του πλέον δραστήριου σωματείου του νησιού.

Για μια ακόμα φορά κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Ionian Blue, παρουσία των αρχών του τόπου καθώς και πολλών συμπολιτών μας.

Η διοργάνωση κατά γενική ομολογία ήταν άψογη αφού τα μέλη του Συλλόγου, με συντονιστή τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Μανωλίτση, είχαν επιμεληθεί και την τελευταία λεπτομέρεια.

Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία του κ. Μανωλίτση ο οποίος ανέφερε στους παρισταμένους τις πάμπολλες δράσεις του Συλλόγου της χρονιάς που πέρασε. Στην συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο του αγώνα 1st Lefkas Trail Running που διοργανώθηκε στην Νικιάνα το περασμένο Νοέμβρη και αμέσως μετά ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στους χορηγούς, οι οποίοι στήριξαν την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Μητροπολίτης Λευκάδας & Ιθάκης κ. κ. Θεόφιλος, ο οποίος με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ευλόγησε τις δύο πίτες, ενώ απήθυνε θερμότατο χαιρετισμό και ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου υγεία και καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Δημάρχου Λευκάδας στην Εγκλουβή
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο της οικογένειας του εκλιπόντος Ανδρέα Πλαγιώτη (Καραδήμα)