Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Έκθεση origami για επιχειρηματικές δράσεις στη Λευκάδα

Έκθεση origami για επιχειρηματικές δράσεις στη Λευκάδα

0

Στις 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθει η εκθεση Origami στην Λευκαδα.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Έκθεση origami με θέμα:
«Νέες ιδέες για βιώσιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες»
την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, στις 18.30
Πάνω από 30 ιδέες επιχειρηματικών δράσεων για την περιοχή της Λευκάδας σε τρισδιάστατη παρουσίαση.

Τα Μονοπάτια Αλληλεγγύης διοργανώνουν στη Λευκάδα από 10 έως 19 Οκτωβρίου 2013 διεθνές πρόγραμμα κατάρτισης για νέους και εκπαιδευτές νέων με τίτλο “Μαθαίνοντας για την αειφόρο επιχειρηματικότητα μέσω Origami” με την υποστήριξη της Ε.Ε. “Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση” και του Ιδρύματος Νεολαίας και δια βίου Μάθησης.
Κατά την διάρκεια της κατάρτισης έγιναν παρεμβάσεις και συζητήσεις με ειδικούς, παρουσιάσεις γύρω από τις πολιτικές των συμμετεχουσών χωρών για την ανάπτυξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας, παρουσίαση καλών πρακτικών βιώσιμων επιχειρηματικών σχεδίων και προβληματισμοί σε διαφορετικά θέματα σχετικά με την βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Επίσης, επισκεφθήκαμε διάφορες τοποθεσίες της πόλης και του νησιού μας κατά τις οποίες οι συμμετέχοντες εμπνεύστηκαν ιδέες βιώσιμων επιχειρηματικών σχεδίων που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν στην περιοχή μας. Εν συνεχεία, δημιούργησαν φιγούρες και σκηνές με την τεχνική origami που παρουσιάζουν τρισδιάστατα τις ιδέες τους.
Σ’αυτό το πλαίσιο, τα Μονοπάτια Αλληλεγγύης είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν στα εγκαίνια της Έκθεσης origami με θέμα: «Νέες ιδέες για βιώσιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες», που δημιουργήθηκε από τους συμμετέχοντες του προγράμματος κατάρτισης, στον Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 στις 6.30 το απόγευμα..

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, από τις 9.00 ως 20.00.

Στο χώρο της Έκθεσης θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά την μακέτα «Η Λευκάδα στο μέλλον», που δημιουργήθηκε από νέους του νησιού μας κατά το εργαστήριο εκπαίδευσης στην βιώσιμη ανάπτυξη που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τον Δήμο και τα σχολεία της Λευκάδας τον Απρίλιο του 2013, και δείχνει πώς τα παιδιά της Λευκάδας βλέπουν την πόλη τους στο μέλλον.

Προηγούμενο άρθροΗ Ελληνική πολιτεία αναγνώρισε τους Αντιστασιακούς
Επόμενο άρθροΣύλληψη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών στην Λευκάδα