Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Το «ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ» στην Αθήνα

Το «ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ» στην Αθήνα

0

ΑΘΗΝΑ-ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ-23-02-2013 002

Βιβλιοπαρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Κατερίνας Λιβιτσάνου-Ντάνου.

ΤΟ «ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο, 23/02/2013, στην Αθήνα η βιβλιοπαρουσίαση της ποιητικής συλλογής με τίτλο ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ( εκδόσεις Γαβριηλίδης 2012) της φιλολόγου Κατερίνας Λιβιτσάνου-Ντάνου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 8.00 το βράδυ, στο «ART BAR Ποιήματα και Εγκλήματα», το συγκεντρωτικά στοχαστικό στέκι των εκδόσεων Γαβριηλίδη (Αγίας Ειρήνης 17 Μοναστηράκι).

Κατάμεστη η αίθουσα από ένα στοχαστικό και καλλιεργημένο ακροατήριο, από την Αθήνα, το Αγρίνιο, τη Λευκάδα και άλλες περιοχές, που ήρθαν και τίμησαν την εκδήλωση, με συντονιστή τον Αγρινιώτη δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα, μαθητή άξιο της Κατερίνας Λιβιτσάνου-Ντάνου.

Για το βιβλίο μίλησαν οι Λευκαδίτισσες Αργυρώ Βερυκίου/ εκπαιδευτικός- συγγραφέας και Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού / Δρ Φιλολογίας-συγγραφέας-Σχολική Σύμβουλος φιλολόγων. Με λόγο μεστό και ουσιώδη, που συνέδεσε την ποίηση ως δημιουργία και στοχασμό με τη συγκεκριμένη ποιητική συλλογή, εστίασαν στη θεματική, στα μηνύματα και στην υφολογική ιδιαιτερότητα της ποιητικής συλλογής της Κατερίνας Λιβιτσάνου- Ντάνου, τονίζοντας την ευκρίνεια των ποιημάτων που εκπέμπει και τον προσανατολισμό σε μια αισιόδοξη θεώρηση της ζωής.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σάμης Γαβριηλίδης, ενώ η κ. Λιβιτσάνου έκλεισε τη βραδιά, ευχαριστώντας όλους τους φίλους, που την τίμησαν.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων Πανεπιστημιακοί, πρόεδροι συλλόγων, λογοτέχνες, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη τραπεζών, φίλοι της ποίησης και γενικότερα της τέχνης και του πολιτισμού.

Προηγούμενο άρθροΝέα σύλληψη στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΕξώδικο 39 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προς το ΤΑΙΠΕΔ για το ακίνητο της Κασσιόπης