Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Στην 188η Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου η Φιλαρμονική Λευκάδας

Στην 188η Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου η Φιλαρμονική Λευκάδας

0
fel-mesologgi15

fel-mesologgi15

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την λιτανευτική πομπή.

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της 188η Επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου συμμετείχε φέτος η ιστορική Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας. Η μπάντα με δύναμη 50 και πλέον μουσικών, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Κώστα Μεσσήνη, συμμετείχε στην λιτανευτική πομπή το βράδυ του Σαββάτου 12 Απριλίου, μετά από πρόσκληση από των φορέα διοργάνωσης των εκδηλώσεων.

Κατά την διάρκεια της λιτανείας τα μέλη του συμβουλίου της ΦΕΛ που συνόδευαν την μπάντα, δέχθηκαν αρκετές φορές από το πλήθος, συγχαρητήρια και κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση και την άριστη επίδοση της Φιλαρμονικής.

Την φροντίδα της ΦΕΛ κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων φέτος, είχε ζητήσει και τελικά ανέλαβε ο συμπολίτης μας Σπύρος Θερμός ο οποίος εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.

Αξίζει να αναφέρουμε δε ότι το πρωί του Σαββάτου διοργανώθηκε αγώνας δρόμου στον οποίο συμμετείχαν με επιτυχία και Λευκαδίτες δρομείς, ανάμεσα σε αυτούς ο Γιάννης Φραγκούλης και ο Κώστας Ζακυνθινός.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΣε νέο χώρο ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠασχαλινές ευχές 2014