Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Απόλλωνα Καρυάς

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Απόλλωνα Καρυάς

0
tsikno-karya

 tsikno-karya

Ενημέρωση από τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Καρυάς Λευκάδας «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ»

Καρυά 4/3/2013

Καρυά Λευκάδας, ΤK 31100
Τηλ–Fax: 2645041388
www.apollonkaryas.gr
E-mail:info@apollonkaryas.gr
Μέλος ΔΟΛΤ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ

Το Δ.Σ. του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ», κατά τη διάρκεια της Αποκριάς θα διοργανώσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Την Τσικνοπέμπτη 7/3/2013 και ώρα 11:00 στην πλατεία της Καρυάς θα «τσικνίσουμε» μαζί με τους μαθητές και τους παιδαγωγούς της Ορεινής Λευκάδας, καθώς έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν όλα τα σχολεία της περιοχής μας.

2. Την Τσικνοπέμπτη το απόγευμα στις 18:00 οι ψησταριές θα καίνε ακόμα, ενώ τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου θα παρουσιάσουν αποκριάτικα λαϊκά δρώμενα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

3. Την παραμονή της Αποκριάς, Σάββατο 16/3/2013 και ώρα 17:00 στην πλατεία της Καρυάς τα «Σμποϊρέματα» για να ξεφαντώσουμε μασκαρεμένοι με χορό, τραγούδι και πολύ κέφι.

4. Την Κυριακή της Αποκριάς 17/3/2013 θα συμμετάσχει στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των «ΦΑΡΟΜΑΝΗΤΩΝ 2013» στη Λευκάδα, με άρμα και 60-μελή ομάδα με τίτλο «Άγρια Δύση».

5. Τέλος την Καθαρή Δευτέρα στην Καρυά θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα «Κούλουμα» με σα¬ρα¬κο¬στια¬νά εδέσματα, λαγάνες, άφθονο ντόπιο κρασί και με τη συνοδεία λαϊκής μουσικής ορχήστρας.

Όλοι σας είστε καλεσμένοι στις παραπάνω εκδηλώσεις, φέρνοντας μαζί σας όσο κέφι αντέχετε!!

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΤσικνοπέμπτη στο Κύμα με ζωντανή μουσική
Επόμενο άρθροΦαρομανητά: Ανοίγει η αυλαία την Τσικνοπέμπτη