Αρχική Βίντεο Παρουσίαση της βίντεο-εγκατάστασης της Δήμητρας Κονδυλάτου στον Αλέξανδρο

Παρουσίαση της βίντεο-εγκατάστασης της Δήμητρας Κονδυλάτου στον Αλέξανδρο

0
IMG 4151

IMG 4151

Στο ανακαινισμένο, πλέον, πρ. κοινοτικό γραφείο.

Στο πρ. κοινοτικό γραφείο Αλεξάνδρου η Δήμητρα Κονδυλάτου, απόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, παρουσίασε την βίντεο-εγκατάσταση “Μεγάλοι θόρυβοι σε μικρό δωμάτιο”, που παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2011 στο Πεδίο Δράσης Κόδρα, στην έκθεση “Μοντάροντας την ιστορία και τη μνήμη”.

Η Δήμητρα το καλοκαίρι του 2011 κατέγραψε την εικόνα του εγκαταλελειμμένου τότε πρ. κοινοτικού γραφείου δίνοντας πρώτη το ερέθισμα για την ανακαίνιση του χώρου.

Τρία χρόνια μετά και κατόπιν της ολοκλήρωσης των εργασιών για την ανακαίνιση και συντήρηση του κτιρίου και του αρχείου από το Σύλλογο Φίλων Αλεξάνδρου «Φηγός», το έργο ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση-επιστροφή του στον ίδιο-διαφορετικό χώρο που συνέβαλε ώστε να δημιουργηθεί.

Απέναντι από το ανακαινισμένο πρ. κοινοτικό γραφείο βρίσκεται το επίσης ανακαινισμένο πρ. Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρου, στο οποίο ολοκληρώθηκε προ ημερών και το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων. Στο Δημοτικό Σχολείο ο ζωγράφος Δημήτρης Γεωργιάδης συνεχίζει να εκθέτει έργα του μέχρι και αύριο Σάββατο 23/8.

Σήμερα, Παρασκευή 22/8 και ώρα 20:45μμ, θα πραγματοποιηθεί το αφιέρωμα στην Αλεξανδρίτισσα αγρότισσα από την Ένωση Αλεξανδριτών Αττικής, το οποίο είχε αναβληθεί στις 14/8 λόγω πένθους.

Ειρήνη Βονιτσάνου

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΝίκη Λευκάδας: Έπιασαν δουλειά την Τετάρτη
Επόμενο άρθροΤηλυκράτης: Ακαδημίες ποδοσφαίρου