Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ανακοίνωση του Ορφέα για το 1ο Festa del Canale

Ανακοίνωση του Ορφέα για το 1ο Festa del Canale

0
orfeas

orfeas

Μουσικοφιλολογικός Όμιλoς Λευκάδας «Ορφεύς».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως είναι γνωστό σε όλους ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλoς Λευκάδας «Ορφεύς» διοργάνωσε και πραγματοποίησε το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 την 1η Γιορτή στο Κανάλι – Festa del Canale , ξεκίνημα σειράς εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πολιτισμού και την στήριξη των επαγγελματιών του τόπου μας .

Η οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής ήταν ένα δύσκολο για το Όμιλο εγχείρημα αφού επεκτείνονταν σε μεγάλο μέρος της πόλης μας. Χάρη όμως στους χορηγούς μας , τα μέλη και τους φίλους του Ορφέα ελπίζουμε ότι η εκδήλωση αυτή ευχαρίστησε τον κόσμο που την παρακολούθησε.

Για την πραγματοποίηση της ο Ορφέας στηρίχθηκε αποκλειστικά σε δικούς του πόρους και δυναμικό και σε ευγενικές ιδιωτικές χορηγίες που πίστεψαν σε μας και στην προσπάθεια που καταβάλουμε να παρουσιάσουμε ένα πρωτότυπο πολυθέαμα ,
ενισχύοντας ταυτόχρονα την εμπορική κίνηση της πόλης μας ανταποδίδοντας , σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς , την αγάπη που μας έδωσαν στο παρελθόν.

Επισημαίνουμε , σε αντιπαράθεση με αυτούς , την ολοκληρωτική έλλειψη στήριξης τόσο από το Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας όσο και από τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας.
Ευελπιστούμε στην μελλοντική στήριξη τόσο αυτών όσο και άλλων φορέων του νησιού μας.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους φίλους του Ορφέα και στον κόσμο που μας στηρίζει , ηθικά και οικονομικά , πολιτιστικές εκδηλώσεις αντάξιες της ιστορίας του Ομίλου και της πόλης μας , που αξίζει το καλύτερο.

Η εμπειρία και η γνώση κάθε εκδήλωσης μας κάνουν σοφότερους και καλύτερους για την βελτίωση της , για τον Ορφέα και την Λευκάδα.

Το ΔΣ

Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα στο Μάρκο Βαμβακάρη στην Καρυά
Επόμενο άρθροΧωριάτικος Γάμος στην Καρυά: 3, 4 και 5 Αυγούστου