Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Το Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας πρωτοσέλιδο ιαπωνικής εφημερίδας

Το Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας πρωτοσέλιδο ιαπωνικής εφημερίδας

0
sanin chuo headline 31.5.2014

sanin chuo headline 31.5.2014

Ενημέρωση από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Λευκάδα 3/6/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας βρέθηκε στο πρωτοσέλιδο της ιαπωνικής εφημερίδας Sanin Chuo Shimpu Newspaper στη Ματσούε της Ιαπωνίας το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 με την ανακοίνωση στην Ιαπωνία των εγκαινίων του Ιστορικού Κέντρου Λευκάδιου Χέρν που θα πραγματοποιηθούν στη Λευκάδα την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014.

Το Ιστορικό Κέντρο Λευκάδιου Χέρν βρίσκεται εντός του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας. Ο επισκέπτης με τη βοήθεια φωτογραφιών, κειμένων, εκθεμάτων και διαδραστικών εφαρμογών θα περιηγηθεί στις σημαντικές στιγμές της εντυπωσιακής ζωής του Λευκάδιου Χέρν αλλά και στους πολιτισμούς της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ιαπωνίας του τέλους του 18ου και των αρχών του 19ου αιώνα μέσα από το ανοιχτό μυαλό των διαλέξεων, των κειμένων και των ιστοριών του Χέρν.

Για τη δημιουργία του Ιστορικού Κέντρου Λευκάδιου Χέρν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας συνεργάζεται με τους Δήμους Kumamoto, Matsue, Shinjuku, Yaizu, το Πανεπιστήμιο Toyama, την οικογένεια Koizumi και τους Genki Miyagi, Τάκη Ευσταθίου, Μαρία Γενιτσαρίου, Masaaki Noda, Τέτη Σώλου και Fumiko Yoneda.

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση σε ανοιχτή συνάντηση για το 1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας
Επόμενο άρθροΠαρεμβάσεις στην ΣΤ Δημοτικού από το Κέντρο Πρόληψης Λευκάδας