Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Εκλογές στον Εξωραϊστικο Σύλλογο Ράχης

Εκλογές στον Εξωραϊστικο Σύλλογο Ράχης

0
syllogos-raxis

syllogos-raxis

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 & ώρα 10.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΡΑΧΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου καλούνται τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ράχης «Ο Άγιος Διονύσιος» σε τακτική Γενική Συνέλευση με εκλογές, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 & ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Ράχης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Διαπίστωση απαρτίας
Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Καταμέτρηση ψήφων
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Οι ενδιαφερόμενοι για την συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στην Εφορευτική Επιτροπή έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας μέχρι την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, κατόπιν συνεννοήσεως με τα μέλη του Συλλόγου στα τηλέφωνα: 6937410437 ( Γαζής Πάνος ) 6992205620 ( Κοντοπρίας Δημήτριος ) & 6972237122 ( Θερμός Θεόδωρος ).

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 την ίδια ώρα και στον αυτό τόπο. Σ’ αυτήν την περίπτωση η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των προσελθόντων.

Το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου. Ταμειακώς εντάξει είναι όταν έχουν πληρώσει και τη συνδρομή του τρέχοντος έτους ( 5 ευρώ ). Τα παραπάνω ισχύουν και για την εγγραφή νέων μελών.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της Ράχης να συμμετέχουν μαζικά, να δυναμώσουν τη φωνή του Συλλόγου, να επιλέξουν τα πρόσωπα που θα τους εκπροσωπήσουν στο Σύλλογο και θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ανάπτυξη της περιοχής.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 10:30 π.μ έως 13:30μ.μ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πάνος Γαζής Δημήτριος Κοντοπρίας
Προηγούμενο άρθροΦαρομανητά 2013 – Φωτογραφίες του Μάριου Γαζή
Επόμενο άρθροΘανατηφόρο ατύχημα με τρακτέρ στον Άγιο Πέτρο