Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πραγματοποιήθηκε η παράσταση: Άπειρος Γαία – Χοροί και τραγούδια της Ηπείρου

Πραγματοποιήθηκε η παράσταση: Άπειρος Γαία – Χοροί και τραγούδια της Ηπείρου

0
P1000723

P1000723

Ενημέρωση από το 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας.

2ο Γυμνάσιο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Λευκάδα στις 22 Μαΐου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.30 στο Φουαγιέ του Δήμου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος του σχολείου μας με θέμα «Άπειρος Γαία – Χοροί και τραγούδια της Ηπείρου».

Τη διδασκαλία των χορών και τραγουδιών ανέλαβε η κ. Ερμιόνη Γρηγόρη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ενώ την επιμέλεια των κειμένων η κα. Τασσοπούλου Μαρία, φιλόλογος. Τα σκηνικά επωμίστηκε ο κ. Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, καθηγητής καλλιτεχνικών, ενώ το οπτικοακουστικό υλικό επιμελήθηκε ο μαθητής Κερασοβίτης Μάρκος.

Ο καθηγητής μουσικής κ. Γαλανόπουλος Σπύρος συμμετείχε απαγγέλλοντας αποσπάσματα από έργα του Κ. Κρυστάλλη καθώς και τα Γυάλινα Γιάννενα του Μ. Γκανά, ενώ ο Δ. Καμπερίδης συνόδεψε μουσικά.

Στην παρουσίαση έλαβαν μέρος 31 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας καθώς και οι μαθητές Βλάχος Φώτης και Ρεκατσίνας Νίκος του 2ου Λυκείου Λευκάδας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, τον Διευθυντή του σχολείου κ. Ν. Κονιδάρη, τους μαθητές και καθηγητές, για την αγόγγυστη προσπάθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και φυσικά για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

P1000734

P1000701

P1000715

P1000730

P1000692

Προηγούμενο άρθροΠαρεμβάσεις στην ΣΤ Δημοτικού από το Κέντρο Πρόληψης Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠανηγύρι της Φανερωμένης των Λευκαδίων Ηλιούπολης