Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις 7η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων

7η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων

0
7h theatriki synantisi

7h theatriki synantisi

Δελτίο Τύπου της “Θ.Ε.Α.Τ.Ο.”.

Θ.Ε.Α.Τ.Ο

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ -ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 7η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων οργανώνει την Παρασκευή (29) και το Σάββατο (30) Νοέμβρη η Θ.Ε.Α.Τ.Ο. Όπως και κάθε Νοέμβρη την τελευταία επταετία, το θέατρο στην Αίθουσα πολλαπλών χρίσεων του Δήμου, γίνεται χώρος για μια θεατρική δράση σχεδόν μοναδική στη χώρα μας. Εννιά θεατρικές ομάδες θα παρουσιάσουν θεατρικά δεκάλεπτα που θα ενωθούν σε μια ενιαία παράσταση από την θεατρική ομάδα της ΘΕΑΤΟ, προσφέροντας ένα καθ’ όλα ιδιαίτερο πολιτιστικό δρώμενο.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν πέρα από θεατρικές ομάδες από τα κοντινά μας μέρη, όπως τα Γιάννενα , την Πρέβεζα, τη Λευκάδα και την Ηγουμενίτσα και δύο άλλες ομάδες από πολύ μακρύτερα. Από την άλλη άκρη της χώρας, το Διδυμότειχο, έρχεται η ομάδα «Δίδυμα τείχη» αλλά και το «Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο» από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Αποδεικνύεται έτσι για άλλη μια φορά ότι ο κόσμος που υπηρετεί αυτό το θέατρο – ένα θέατρο που δεν έχει καμία σχέση με τον βιοπορισμό – αυτό που πραγματικά επιδιώκει είναι μια συλλογική πολιτιστική έκφραση αλλά και μια ανώτερη καλλιτεχνική επικοινωνία τόσο μεταξύ του όσο και με το κοινό που θα παρακολουθήσει την παράσταση.

Κοντά μας και ο Δήμος Σουλίου υποστηρικτής της προσπάθειας ως συνδιοργανωτής, αντιλαμβανόμενος την σπουδαιότητα της διοργάνωσης για την πανελλαδική προβολή του τόπου μας αλλά και την μοναδικότητα τέτοιου είδους πολιτιστικών δράσεων.

Η 7η Θεατρική Συνάντηση θα ανοίξει την Παρασκευή 29 Νοέμβρη με την θεατρική ομάδα από το Φιλιάτι «ΘΕ.Ο.ΦΙΛ» στις 9:00 μμ με την παράσταση «MUTE LORD» που αποτελεί μια διασκευή του γνωστού έργου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 30 Νοέμβρη, θα δοθούν δύο ενιαίες σπονδυλωτές παραστάσεις κωμικών 10λεπτων συνδεδεμένες με κωμικές «γέφυρες» από την ΘΕΑΤΟ. Μία στις 6:00μμ και μια άλλη στις 9:00μμ, για να της απολαύσει όσο το δυνατό περισσότεροι θεατές . Η εκδήλωση έχει μια απολύτως εθελοντική οικονομική ενίσχυση της θεατρικής μας ομάδας 4€

ΘΕΑΤΟ

27/11/2013

Υπεύθυνος επικοινωνίας και παραστάσεων

Γιάννης Δημάκας τηλ.κιν .6932773519 mail.dimakas@hotmail.com

Προηγούμενο άρθροΑνώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας
Επόμενο άρθροΕλπίδες Λευκάδας-Μεσολόγγι