Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ε.Υ.Α.Λ.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ε.Υ.Α.Λ.

0

Το ΔΣ  του σωματείου μας σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 19/3/2022 στην ”Ταβέρνα του Γιάννη ” πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άλλη μια εκδήλωση του σωματείου μας, η κοπή της Πρωτοχρoνιάτικης πίτας , στην οποία μας τίμησαν οι συνάδελφοι με τις οικογένειες τους και φίλοι.

Ευχαριστούμε θερμά  τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ  κ. Γερακαράκο Γρηγόριο και τον Οργανωτικό γραμματέα και Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά   κ.Λιοτσο Σπυρίδωνα που για πρώτη φορά από την ίδρυση της ΕΑΥΛ Λευκάδας  παρευρέθηκε το προεδρείο της Ομοσπονδίας  σε εκδήλωσή του σωματείου μας. Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ αναφέρθηκε στον σύντομο χαιρετισμό του ότι γνωρίζει  τα σημαντικά θέματα της ΔΑ Λευκάδας και ότι η Ομοσπονδία είναι διατεθειμένη όπως χαρακτηριστικά ανέφερε να ΄΄ σπάσει όλα τα αποστήματα και τα κακώς κείμενα που αναφέρονται στις ανακοινώσεις του σωματείου μας΄΄.

Επίσης  ευχαριστούμε και εκτιμούμε για  την παρουσία των επισήμων στην εκδήλωσή μας ,  του Βουλευτή Λευκάδας Καββαδά Αθανάσιο,  την  Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων  κ. Κράτσα Ρόδη , τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ  Λευκάδας κ.Κτενα Ανδρέα ,τον Δήμαρχο Δήμου Λευκάδας κ. Καλό Χαράλαμπο , τον Δήμαρχο Δήμου Μεγανησίου κ. Δαγλα Παύλο , τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ  κ.Σταθακη Γεώργιο, τον πρώην Δήμαρχο Λευκάδας κ. Δρακονταειδή Κωνσταντίνο ,τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γληγόρη  Χρήστο, τον Α. Δ. Λευκάδας Γαβρίλη Κωνσταντίνο ,τον Α/Υ Λευκάδας  Σιώζο Χριστοφάνη, το Δ/τη ΤΤ  Λευκάδας Α/ Υ και Πρόεδρο Αξιωματικών  Ιονίων Νήσων  Κατωπόδη Επαμεινώνδα, τον Υπο/τη του ΤΑ Λευκάδας Α/Α΄ Γατζούδη Βελισσάριο , τον Προϊστάμενο της ΟΔΝ/ΤΑ Λευκάδας  Τασιούλη Χαράλαμπο , το  Δ/τη του ΑΤ Απολλωνίων Α/Β Σάντα Παναγιώτη, τον Πανοσιολογιότατο της Ι.Μ.Λευκάδας που ευλόγησε την εκδήλωση.
Τέλος ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας ΓΕΡΜΑΝΟΣ , VODAFONE, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, WIND,  PC TECH , τον φούρνο του Σάκη ,τον φούρνο Αργυρός  και την υπέροχη  ορχήστρα του Γιάννη Δευτεραίου και της Νίκης Βρυώνη.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός 25ης Μαρτίου στην Απόλπαινα
Επόμενο άρθροΤιμή στους ήρωες!