Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Σχολικές μνήμες “ξύπνησε” η έκθεση παλιών φωτογραφιών στον Άγιο Πέτρο

Σχολικές μνήμες “ξύπνησε” η έκθεση παλιών φωτογραφιών στον Άγιο Πέτρο

0

ΜΕΛΑΣ_0056

Ωραίες παιδικές μαθητικές αναμνήσεις έφερε στο νου του κάθε επισκέπτη, η έκθεση παλιών σχολικών φωτογραφιών, που στήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Πέτρου από το τοπικό Δημοτικό Διαμέρισμα και την ποδοσφαιρική ομάδα Αγίου Πέτρου με τη φροντίδα και την παραχώρηση φωτογραφιών από μέλος  της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών, από το προσωπικό του αρχείο, και φωτογραφίες της J Koenig (Aσπασίας) και του  Frits Βerger (Ερρίκου), γνωστών Ελβετών που την αναφερομένη στην  πρόσκληση περίοδο ζούσαν στη νότια Λευκάδα.

Οι πολλοί επισκέπτες θυμήθηκαν τις πολλαπλές δραστηριότητες αντικρίζοντας  φωτογραφίες   της εποχής εκείνης και νοστάλγησαν τα παιδικά αμέριμνα καλά χρόνια.

Αρκετοί ήταν οι επισκέπτες με πρώτο τον Αντιδήμαρχο Απολλωνίων κ.  Κατηφόρη και  τους επισκέπτες του χωριού μας. Από τους ομιλητές εκφράστηκαν πολλές ευχαριστίες και ιδιαίτερα και απόλυτα δικαιολογημένα για τον κ. Στέφανο Κατηφόρη του COLOR GRAPHICS για το καλλίτεχνο πανό της ανακοίνωσης της έκθεσης, που εντελώς δωρεάν πρόσφερε και στην κ. Γιάννα Βλασσοπούλου για την επιλογή και την καλλιτεχνική επιμέλεια τοποθέτησης των πολλών φωτογραφιών.

Αθανάσιος Μελάς

Προηγούμενο άρθροΣυναυλία των Nouvelle Vague στις 15 Αυγούστου στην Αρχαία Νικόπολη
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λογοθέτη την Πέμπτη 13/8 στη Λευκάδα