Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας με φιλανθρωπική δράση

ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας με φιλανθρωπική δράση

0

Όπως κάθε χρονιά παραμονές Χριστουγέννων, έτσι και φέτος, η ΠΕΠΣΣ αφιερώνει το ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας σε φιλανθρωπική δράση, δείχνοντας έμπρακτα ότι είναι σημαντικός αρωγός σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Φέτος έχει στραμένο το ενδιαφέρον της σε έναν νεαρό Επτανήσιο αθλητή από τη Ζάκυνθο, τον 21χρονο ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Ο Λεωνίδας πρέπει να μεταβεί άμεσα στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, μία επίπονη αλλά και πολυδάπανη διαδικασία.

Έτσι λοιπόν, το 5ο ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας (Τετάρτη 21/12/2016 – ώρα 18:00, στην κεντρική σάλα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου) είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στον Λεωνίδα και σε αυτή την προσπάθεια η ΠΕΠΣ Σάλας με την αμέριστη συνδρομή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ο οποίος ήδη έχει ευαισθητοποιηθεί και έχει διοργανώσει αγώνες για τον εν λόγω αθλητή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Επτανησίων του Δήμου Γαλατσίου καλεί τα Επτανησιακά Σωματεία του λεκανοπεδίου της Αττικής και όχι μόνο, τους απανταχού Επτανήσιους τα μέλη του τους φίλους, και τους συνδημότες μας να παραστούν και να βοηθήσουν στον νεαρό Επτανήσιο αθλητή στην μεγάλη του προσπάθεια και το δικαιωμά του στην ζωή.  Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 18.00-21.00.Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου – Κεντρική Σάλα.Το κάθε κουπόνι εισόδου  κοστίζει 2€. Ακόμη και η πιο μικρή ενίσχυση θα βοηθήσει. Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα στον 21χρονο Επτανήσιο  Λεωνίδα Κουτσούκη, όπως θα στεκόμασταν σε έναν δικό μας άνθρωπο.

Με εντολή Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

  Γιάννης Ζαβιτσάνος

Προηγούμενο άρθροΙστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού πέτυχε η Νίκη Λευκάδας
Επόμενο άρθροΑ΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής