Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Τελετή Λήξης 60ου Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας

Τελετή Λήξης 60ου Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας

0

Εχθές, 28 Αυγούστου 2022, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση από το κοινό η τελετή λήξης του 60ου Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας.

Η τελετή ξεκίνησε με την πρόσφατη παραλλαγή του επίσημου τραγουδιού του Φεστιβάλ Φολκλορ της Λευκάδας, σε στοίχους Αλέξη Καραμποίκη και ενορχήστρωση-διεύθυνση ορχήστρας Παντελής Πανδής, με μουσικούς από όλα τα σύνολα που συμμετείχαν και στην συνέχεια τα σύνολά, σε μια δεκάλεπτη μουσικοχορευτική παρουσίαση, μας έδωσαν με γεύση από την παλέτα του πολιτισμού τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Λευκάδας κ.Αθανάσιος Καββαδάς, ο Δήμαρχος της αδελφοποιημένης πόλης Leucate κ.Michel Py, ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Αναστάσιος Γαζής και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος  & μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας κ.Νίκη Κατωπόδη.

Προηγούμενο άρθροΙερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης – Πρόγραμμα Ιεράς Πανηγύρεως Ιερού Κοιμητηριακού Ναού Ταξιάρχου Μιχαήλ Λευκάδος.
Επόμενο άρθροΤο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, ζητά από την Κυβέρνηση υποστήριξη στην αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων για την εξασφάλιση στέγης στο μόνιμο ή έκτακτο προσωπικό δημοσίων φορέων στα νησιά του Ιονίου