Αρχική Top Stories Την παρθενική του εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής έκανε ο Ηλίας Μήτσουρας

Την παρθενική του εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής έκανε ο Ηλίας Μήτσουρας

0

Στιγμές συγκίνησης και περηφάνιας έζησαν οι γονείς του νεαρού μουσικού από την Λευκάδα, Ηλία Μήτσουρα.

Ο Ηλίας, στον οποίο έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, έκανε την παρθενική του εμφάνιση ως μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής την περασμένη Παρασκευή, προκαλώντας ρίγος συγκίνησης και υπερηφάνειας στους γονείς του.

Ο Ηλίας Μήτσουρας είναι ένας εξαιρετικός νέος μουσικός, ο οποίος έκανε και τα πρώτα του βήματα στην μουσική στην Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας, με δάσκαλο και μαέστρο τον πατέρα του Θανάση Μήτσουρα. Εκτός όμως από μουσικός ο Ηλίας σπουδάζει στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, όπου και είχε εισαχθεί από τους πρώτους και για αυτό είχε τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους γονείς του, Θανάση Μήτσουρα και Βάσω Ρομποτή, ένιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Λευκαδίτη δάσκαλο του γιού τους Γιάννη Καραμπέτσο, δηλώνοντας: Ως γονείς του Ηλία Μήτσουρα, εν’ όψει της πρώτης παρουσίας του με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο του γιού μας, κ. Ιωάννη Καραμπέτσο, καθηγητή τρομπέτας και κορυφαίο μουσικό της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, για τις γνώσεις που μετέδωσε στο παιδί μας, την ηθική και τεχνική συμπαράστασή του, για την αγάπη, τη ζεστασιά και το παθος που του μετέδωσε, ώστε να τον εμπνεύσει και να τον παροτρύνει να γίνεται καλύτερος και αρτιότερος καλλιτεχνικά. Σε ευχαριστούμε Γιάννη!

Εμείς ευχόμαστε με την σειρά μας στον Ηλία να είναι γερός και δυνατός πάντα και να μας κάνει συνέχεια περήφανους!

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός – Δόξα Λευκάδας 84-60 (pics)
Επόμενο άρθροΟ Δημήτρης Αθανίτης καλεσμένος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας