Αρχική Top Stories Βίντεο από τη συναυλία συνόλων Μουσικών Σχολείων Λευκάδας και Πρέβεζας

Βίντεο από τη συναυλία συνόλων Μουσικών Σχολείων Λευκάδας και Πρέβεζας

0

20160418_205804 (1024x576)

Το απόγευμα της Δευτέρας (18/4/2016) στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας πραγματοποιήθηκε συναυλία του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας και του Συνόλου Ποικίλης Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, μια συναυλία που δόθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Μουσικός Απρίλης 2016” του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας.

Μετά το χαιρετισμό του Δ/ντή του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας κ. Άγγελου Βλάχου, το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας υπό τη Δ/νση και ενορχήστρωση του κ. Πέτρου Τσολάκη παρουσίασε ένα πρόγραμμα που καταχειροκροτήθηκε. Απόσπασμα από το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Στη συνέχεια το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας που ξεκίνησε πρόβες μόλις στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη υπό τη Δ/νση και ενορχήστρωση του κ. Βασιλείου Κούρτη παρουσίασε ένα πρόγραμμα διαφόρων ακουσμάτων. Απόσπασμα από το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι μουσικές εκδηλώσεις του Απρίλη ολοκληρώνονται την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 με τη συναυλία της Μπαντίνας του σχολείου με τίτλο: «Ο γύρος του κόσμου σε μια συναυλία». Ώρα έναρξης 20:00, είσοδος ελεύθερη.

Προηγούμενο άρθροΕίναι κι αυτό Λευκάδα!
Επόμενο άρθροΟμιλία για τον Θεόδωρο Στάμο στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης