Αρχική Top Stories Φωτιά εκδηλώθηκε στην παλιά πόλη της Λευκάδας το βράδυ της περασμένης...

Φωτιά εκδηλώθηκε στην παλιά πόλη της Λευκάδας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης

0

Κάηκαν  4-5  σπίτιαΤο βράδυ της  Πέμπτης (6/2) οι κάτοικοι της οδού Φλογαΐτη , στην πόλη  της Λευκάδας,  βγήκαν έντρομοι  από τα σπίτια τους όταν  ξαφνικά ξέσπασε  φωτιά σε ένα από τα σπίτια που βρίσκονται εκεί . Η επέμβαση  της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας  Λευκάδας  ήταν άμεση  παρόλα  αυτά όμως 4 με 5 κάηκαν  και έπαθαν  ζημιές  στους πάνω ορόφους και στις σκεπές τους. .Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Η οδός  Φλογαΐτη βρίσκεται  στην παλιά πόλη της Λευκάδας  όπου  τα σπίτια  στην πλεονότητα τους  είναι ξύλινα και οι δρόμοι στενοί  χωρίς εύκολη πρόσβαση.

Τα ακριβή αίτια  της πυρκαγιάς ερευνούνται από την Π.Υ. Λευκάδας . Σύμφωνα όμως πληροφορίες  η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας που  εκδόθηκε  το πρωί της Παρασκευής  έχει  ως εξής:

“7-2-2020

Πυρκαγιά σε κεραμοσκεπές κατοικιών στη Λευκάδα

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε κεραμοσκεπές κατοικιών, επί της οδού Θεοδώρου Φλογαΐτη, στο δήμο της Λευκάδας, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις βραδινές ώρες χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 26 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 10 οχήματα, ενώ στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεσή της. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις κεραμοσκεπές και σε πλευρικούς χώρους πέντε κατοικιών.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδιο ανακριτικό τμήμα”.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροKIDS SAVE LIVES στο Δημοτικό Σχολείο Νυδριού
Επόμενο άρθροΨηφιακό Λεξικό Λευκαδίτικου Γλωσσικού Ιδιώματος ως εκπαιδευτικό εργαλείο