Αρχική Top Stories Κατάρτιση και κατάθεση του συνδυασμού «Λευκάδα μπορείς» – με επικεφαλής τον Δρ....

Κατάρτιση και κατάθεση του συνδυασμού «Λευκάδα μπορείς» – με επικεφαλής τον Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη.

0

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατάρτιση και κατάθεση του συνδυασμού «Λευκάδα μπορείς» – με επικεφαλής τον Δρ. Ξενοφώντα Βεργίνη.

 Του Σωτήρη Κ. Κάτσενου, Δημοσιογράφου

Συνάντηση με παρουσία πολλών απ’ τα μέλη του συνδυασμού «Λευκάδα μπορείς» πραγματοποιήθηκε χτες (Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023), στα γραφεία του συνδυασμού του επικεφαλής υποψηφίου Δημάρχου Λευκάδας, Καλάμου και Καστού κ. Ξενοφώντα Βεργίνη.

Όπως δήλωσε ο κ. Βεργίνης, «ήταν μια ευκαιρία να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και προτάσεις για το πρόγραμμα που θα αποτελέσει το γενικό, στρατηγικό σχέδιο της δουλειάς που μας περιμένει».

Στο μεταξύ είχαν προηγηθεί αρκετές συναντήσεις, που συνεχώς πυκνώνουν τον συνδυασμό «Λευκάδα μπορείς» με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Λευκάδα μπορείς» με πολλά στελέχη του συνδυασμού.

Αναφερόμενος ο κ. Βεργίνης σ’ αυτές τις συναντήσεις, τόνισε λέγοντας, ότι «μέσα από αυτές τις συναντήσεις δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα οι υποψήφιοι μεταξύ τους, να ενισχυθούν οι δεσμοί και να επιβεβαιωθεί η κοινή και ενιαία αντίληψη για τον σκοπό τον οποίο αποφασίσαμε τη σύμπραξη αυτή. Οι συναντήσεις αυτές, βασικό και κύριο στόχο έχουν να εργαστούμε από κοινού, για τον Δήμο Λευκάδας, Καλάμου και Καστού»!

Συνεχίζοντας ο κ. Βεργίνης ανέφερε ότι «οι  συζητήσεις αυτές θα συνεχιστούν με την κατάθεση κι άλλων προτάσεων, πριν τη τελική διαμόρφωση του προγράμματος του συνδυασμού το οποίο τις προσεχείς μέρες παίρνει το δρόμο για το τυπογραφείο.

Επιπλέον, ο κ, Βεργίνης, αναφέρθηκε και σε οργανωτικά θέματα, καθώς και σε θέματα πληροφόρησης – ενημέρωσης των δημοτών – πολιτών του νομού. Η διαδικασία αυτή θεωρείται πολύ σημαντική και καίρια, ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας που δυναμώνει από την επόμενη εβδομάδα, μετά τη λήξη (31-08-2023) της προθεσμίας για την κατάθεση και επικύρωση του συνδυασμού «Λευκάδα μπορείς».

Τέλος, ο κ. Βεργίνης τόνισε με έμφαση, ότι «όλοι μας, στο συνδυασμό «Λευκάδα μπορείς», είμαστε αποφασισμένοι και αισιόδοξοι ότι το μήνυμα της δικής μας πρότασης, που θα παρουσιάσουμε σε λίγες μέρες, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και το όραμα της τοπικής κοινωνίας». Και καταλήγοντας, ο κ. Βεργίνης, ανέφερε ότι «με πρόγραμμα, σχεδιασμό, στρατηγική, αυτοπεποίθηση, εμπειρία και τη γνώση που μας διακρίνει, προχωράμε και καλούμε τους δημότες – πολίτες της Λευκάδας, του Καλάμου και του Καστού, (αλλά και με τη συμπόρευση του Δήμου Μεγανησίου), να συγκρίνουν και να κάνουν την επιλογή εκείνων που θεωρούν πιο άξιους, ικανούς και υπεύθυνους να εμπιστευτούν το τιμόνι του Δήμου Λευκάδας, για την επόμενη πενταετία»!

Προηγούμενο άρθροΦωτιά ξέσπασε απο κεραυνό στην περιοχή του Φτερνου
Επόμενο άρθροΑλήθεια, τι Δήμαρχο θέλουμε στη Λευκάδα; (1)