Αρχική Top Stories Κοπή πίτας Α.Σ. Βόλει “ΕΛΠΙΔΕΣ” Λευκάδας

Κοπή πίτας Α.Σ. Βόλει “ΕΛΠΙΔΕΣ” Λευκάδας

0

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  η κοπή της πίτας  του  Α.Σ. Βόλει “ΕΛΠΙΔΕΣ” Λευκάδας το βράδυ του Σαββάτου (8/2)  παρουσία  του Δ.Σ, του προπονητή ,  των παικτών / παικτριών  από  τη Λευκάδα και την Βόνιτσα  αλλά και πολλών φίλων της ομάδας.

Αρχικά , πραγματοποιήθηκε  η κοπή της πίτας από τον  π. Νεκτάριο Μάλφα  και στη συνέχεια  η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία  Λιβιτσάνου  απηύθυνε  χαιρετισμό και ευχαριστήσε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους.

Κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης  το Δ.Σ  δεν  παρέλειψε να  τιμήσει τους αθλητές , διαιτητές και  χορηγούς  της ομάδας προσφέροντας τους από ένα διακριτικό αναμνηστικό.

Την εκδηλωση  τίμησαν με την παρουσία  τους  ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης  Λευκάδας κ. Ανδρέας Κτενάς , ο Αντιδήμαρχος  Ακτίου – Βόνιτσας  κ.  Νίκος  Πάντας , ο Περιφερειακός Σύμβουλος  κ. Γιάννης Ροντογιάννης, o Πρόεδρος  του  Μουσικοφιλογικού Ομίλου “ΟΡΦΕΥΣ” κ. Απόστολος Καραβίας, εκπρόσωποι των αθλητικών  σωματείων  ΑΟΝ Τηλυκράτης 2014, Πανλευκάδιος  ΑΣ-Κ και Α.Ο Μπάσκετ  Βόνιτσα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας εν’ όψει της πρότασης του Δήμου για δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων σκύλων
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου στο Cafe -Bar Pirates στη Λευκάδα