Αρχική Top Stories Με κάθε λαμπρότητα και τιμή ο Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη...

Με κάθε λαμπρότητα και τιμή ο Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Λευκάδα

0

Με κάθε λαμπρότητα και όπως το επέτρεψε η πανδημία του κορονοιού,  που μαστίζει και την Ελλάδα( σε πολλές περιοχές δεν διεξήχθησαν οι παρελάσεις)   κορυφώθηκαν σήμερα  οι εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου  1940.

Στην επίσημη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό  Ευαγγελίστριας  (Μητρόπολη)   χοροστάτησε ο  Αρχιμανδρίτης κ. Ιωαννίκιος  Ζαμπέλης μαζί με άλλους ιερείς της Μητροπόλεως και  παρέστησαν μόνο η πολιτική και στρατιωτική  ηγεσία καθώς και οι  σημαιοφόροι των σχολείων της πόλης . Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης  ήταν ο γενικός γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών Ευάγγελος Κυριαζόπουλος .Ο Πανηγυρικός της ημέρας εκφώνησεο  Προϊστάμενος  της Α/θμίας Εκπαίδευσης Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος  Μπατσίλας . Στη συνέχεια όλοι μαζί μετέβησαν στο Μνημείο Ηρώων της πόλης  για την καθιερωμένη  κατάθεση  στεφάνων από την πολιτική  και στρατιωτική ηγεσία καθώς και από συλλόγους  και σωματεία του τόπου μας , υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας.

Μ.Λ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα της Δ.Ε.Ε.Π Λευκάδας της Ν.Δ για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΑνδρέας Κτενάς: «Ενωμένοι να αντισταθούμε σε κάθε τι ακραίο, αυθαίρετο, και να πούμε τα δικά μας ΟΧΙ» – Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας για την 28η Οκτωβρίου