Αρχική Top Stories Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Φανερωμένης μας

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Φανερωμένης μας

0

Με κάθε  λαμπρότητα και χριστιανική κατάνυξη  εορτάστηκε  και φέτος  η πολιούχος  του νησιού μας Υπεραγία  Θεοτόκος Πεφανερώμενη  .

Σήμερα το πρωί  στην Ιερά Μονή  Φανερωμένης,  σε κλίμα  κατάνυξης και  θρησκευτικής  ευλάβειας τελέστηκε η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδας & Ιθάκης  κ.κ. Θεοφίλου και  της Περιφερειάρχη  Ιονίων  Νήσων κας Ρόδης  Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, του Βουλευτή  Λευκάδας κ. Αθανασίου Καββαδά , του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Ανδρέα Κτενά,  του Δήμαρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλού, του Δήμαρχου  Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα  καθώς και  παρουσία της  Στρατιωτικής  Αρχής,  των Σωμάτων  Ασφαλείας του νομού μας αλλά και παρουσία πλήθους  πιστών  από τη Λευκάδακαι  και γειτονικούς νομούς  που από άλλες  συνθήκες   θα ήταν πολλοί πολλοί πειρόσσοτεροι .

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

  • Οι  λατρευτικές  εκδηλώσεις  ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής  με την ενθρόνιση της Σεπτής Εικόνας  στο  Νάρθηκα και  θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Τρίτης 9/6  με την  επιστροφή  στον θρόνο της.

φωτογραφίες Μ.Λ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής ” Η Αγία Μαύρα” για τον εορτασμό της Παναγίας Φανερωμένης
Επόμενο άρθροEντοπίστηκε ανθρώπινoς σκελετός σε παραλία της Βόνιτσας