Αρχική Top Stories Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών...

Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρυωτών

0

Με κάθε λαμπρότητα και χριστιανική κατάνυξη,  τελέστηκε σήμερα το πρωί,  η Θεία Λειτουργία , στον  Ιερό Ενοριακό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρυωτών  για την εορτή της Σύναξις των Αρχαγγέλων  Μιχαήλ – Γαβριήλ  και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων προεξέχοντος  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδας & Ιθάκης  κ.κ. Θεόφιλου , συνοδεία  και άλλων ιερέων της Μητροπόλεως μας .

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας  τελέστηκε  Δοξολογία  αφού σήμερα γιορτάζει  και η Πολεμική Αεροπορία μας , παρουσία  των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου μας  . Στη εορτή παρευρέθηκαν : ο  Αντιπεριφερειάρχης  Λευκάδας κ. Ανδρέας Κτενάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας  κ.Χαράλαμπος Καλός,  ο πρώην Διοικητής ΟΓΑ & Βουλευτής Λευκάδας Δρ Ξενοφώντας Βεργίνης,  ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Αναστάσιος  Γαζής ο Πρόεδρος  της Τοπικής Κοινότητας Καρυωτών κ. Γιάννης Γεωργάκης, ο Διοικητής της 4ης ΜΣΕΠ κ. Ανδρέας  Δασκαλόπουλος , ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδας κ. Νικόλαος Νικολάου , ο Διοικητής της Π.Υ Λευκάδας κ. Αλέξανδρος Κουβακάς , ο Διοικητής  της Τροχαίας Λευκάδας κ. Επαμεινώνδας Κατωπόδης κ.α

Η σημερινή ημέρα  ήταν  διπλή γιορτή για τον εφημέριο του  χωριού Καρυωτών  π. Νεκτάριο  Μάλφα καθώς  ο Επίσκοπός μας,  τον χειροτόνησε σε Οικονόμο της Ιεράς  Μητρόπολης Λευκάδας & Ιθάκης.

Προηγούμενο άρθροΠώς να έρθετε στην Λευκάδα 
Επόμενο άρθροΕπιστρεπτέα Προκαταβολή: Ποιοι αποφεύγουν την επιστροφή – Παράταση για τα δικαιολογητικά