Αρχική Top Stories Ο Βουλευτής Λευκάδας πιέζει περισσότερο από τους επτά βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας για...

Ο Βουλευτής Λευκάδας πιέζει περισσότερο από τους επτά βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας για τον Αμβρακία – Άκτιο

0

Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αιχμή» Σωκράτης Στέλιος, σχολίασε το βατερλό της  επιστροφής των εκδρομέων , καθώς το τμήμα του έργου, από το Αντίρριο έως την Κλόκοβα δεν έχει ακόμα παραδοθεί. Ως αποτέλεσμα, τα οχήματα από τα νέα τμήματα της Ιονίας Οδού, την παλαιά εθνική οδό και το τοπικό οδικό δίκτυο οδηγούνταν όλα στον ίδιο δρόμο, με μια λωρίδα για 10 χιλιόμετρα «μπουκαλιού».

Όπως ανέφερε αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν εκατοντάδες αυτοκίνητα, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ που έκαναν και στην κατασκευάστρια εταιρεία, οι ίδιοι είπαν ότι αυτό ήταν αναμενόμενο και ότι το είχαν επισημάνει στην πολιτική ηγεσία, ωστόσο ήθελαν να εκμεταλλευτούν την έξοδο του Πάσχα, να χαρεί ο κόσμος το μεγάλο αυτό έργο για την περιοχή, το χάρηκε στο πήγαινε, αλλά στην επιστροφή ήταν απογοήτευση.

Ωστόσο όπως ανέφερε τους δυο αυτούς δρόμους τους περιμένουμε όλοι με μεγάλη αναμονή, καθώς υπήρχε πίεση από τις τοπικές κοινωνίες να δοθεί ένα μέρος στην κυκλοφορία.

Και μπορεί να απολαμβάνουμε τις γρήγορες διαδρομές ωστόσο ο κ. Στέλιος υπογράμμισε τα τσουχτερά διόδια που θα έρθουν με αποκορύφωμα τα πολύ ακριβά διόδια της γέφυρας λέγοντας ότι όλοι οι Βουλευτές της περιοχής πρέπει να πιέσουν να πέσει το τίμημα το οποίο είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Όσον αφορά τον δρόμο Αμβρακία-Άκτιο καθυστερεί ακόμα πολύ, πρόκειται για πονεμένη ιστορία με τον ίδιο να διαπιστώνει ότι ο Βουλευτής Λευκάδας πιέζει να δοθεί λύση λέγοντας ότι το κάνει πιο πιεστικά και από τους  επτά βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας.

prismaradio.gr

Προηγούμενο άρθροΔιημερίδα με θέμα “Παιδί, Οικογένεια και Σχολείο” στο Δημοτικό Σχολείο Νυδριού
Επόμενο άρθροΠλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του “ΦΩΤΟ.κύτταρου”