Αρχική Top Stories Πετυχημένη εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα χορού που διοργανώθηκε ...

Πετυχημένη εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα χορού που διοργανώθηκε από τον “ΟΡΦΕΑ”

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γλέντι του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου “ΟΡΦΕΥΣ”, το βράδυ  της Τρίτης (30/4) για τον εορτασμό της Άνοιξης  και της παγκόσμιας ημέρας χορού.

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στο “ΚΤΗΜΑ ΓΑΖΗ”,  παρουσία πολλών  κατοίκων του νησιού αλλά και πολιτιστικών συλλόγων  τόσο τη Λευκάδα όσο και εκτός Λευκάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους : ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας  και Διοικητής ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας και υποψήφιος Δήμαρχος  Λευκάδας κ. Θεόδωρος Σολδάτος, η πρώην Ευρωβουλευτής και υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας κ. Γιάννης Λιβιτσάνος , ο Πρόεδρος της  ΝΟ.ΔΕ κ. Γιώργος Μπουρδάρας, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Χρήστος Άγριος, το μέλος της ΝΟ.ΔΕ Λευκάδας κ. Ιωάννης Αργυρός, τα μέλη της ΝΟ.ΔΕ Λευκάδας  και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φίλιππος Σκληρός και Νίκος Βεργίνης  αντίστοιχα κ.α

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΥποψήφιος με την Ρόδη Κράτσα ο Ανδρέας Κτενάς
Επόμενο άρθροΦασίστες επιτέθηκαν με υβριστικά μηνύματα στο ιστορικό κτήριο του «ΟΡΦΕΑ»!