Αρχική Top Stories ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ Γράφει, ο Ευθύβολος «Ηχηρή» παραίτηση, με πολλούς αποδέκτες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ Γράφει, ο Ευθύβολος «Ηχηρή» παραίτηση, με πολλούς αποδέκτες!

0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ

Γράφει, ο Ευθύβολος

«Ηχηρή» παραίτηση, με πολλούς αποδέκτες!

Η παραίτηση του κ. Παναγιώτη Γληγόρη, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας , αλλά και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, εκλεγμένου με την παράταξη «Αλλάζουμε Πορεία», του κ. Θεόδωρου Σολδάτου, έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» στη Λευκαδίτικη κοινωνία και όχι μόνο!

Μια «ηχηρή» παραίτηση με πολλούς αποδέκτες, που γνωστοποίησε, ο κ. Παναγιώτης Γληγόρης, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Στυλιανό Ρόκκο και τον Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Καλό.

Με την επιστολή αυτή ο κ. Γληγόρης, καταθέτει προβληματισμούς και διαπιστώσεις που χρήζουν απαντήσεις. Συγκεκριμένα, αναφέρει στην επιστολή παραίτησης του ότι «Οραματίστηκα την τοπική αυτοδιοίκηση διαφορετική από αυτή που βίωσα δύο χρόνια τώρα», στέλνοντας την πρώτη αυτοδιοικητική «ταβανόπρογκα» προς την πλευρά του Δημάρχου κ. Χαράλαμπου Καλού. Και συνεχίζει, λέγοντας ότι «Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις επιφυλάξεις μου – διαφωνίες για την Δημοτική Ομάδα στην οποία ανήκω (αντίθεσή μου για Σύμβαση Δανείου του Δήμου Λευκάδας με ΤπΔ για αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού του Δήμου Λευκάδας, πολιτική συνεργασιών κ.λ.π.), καθιστούν την σημερινή απόφασή μου επιβεβλημένη», ρίχνοντας αυτή τη φορά την δεύτερη και πιο φαρμακερή αυτοδιοικητική και κομματική «ταβανόπρογκά» του, προς τον ομοϊδεάτη  και φίλο του κ. Θεόδωρο Σολδάτο,  επικεφαλή της παράταξης «Αλλάζουμε Πορεία», που ως γνωστό, συνδιοικεί τον Δήμο Λευκάδας με την παράταξη «Σύγχρονη Λευκάδα» της οποίας ηγείται ο σημερινός Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός.

Καταλήγοντας, ο κ. Παναγιώτης Γληγόρης, τονίζει με έμφαση, ότι «Παραμένω ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ δίπλα στους συνδημότες που παλεύουν για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του τόπου μας» και αυτή τη φορά, στέλνει ηχηρό μήνυμα αγώνα και δράσης στα διάφορα «παπαγαλάκια» της ενημέρωσης, καθώς και στα κάθε είδους «παραρτήματα παραπληροφόρησης», που πριν καλά – καλά στεγνώσει το μελάνι της επιστολής του, τον θεωρούν «τελειωμένη ιστορία».

 … Πολύ στραβά λοιπόν, ξεκίνησε ο τελευταίος μήνας των δύο πρώτων χρόνων της τετραετούς θητείας για τη Δημοτική Αρχή των κ.κ. Καλού και Σολδάτου! Και φυσικά, η παραίτηση του κ. Παναγιώτη Γληγόρη, όπως αυτή καταγράφεται από τον ίδιο και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, δεν έχει  να κάνει με οφίτσια και καρέκλες που θα προσφερθούν σε πρόσωπα  στην επικείμενη οσονούπω αναδόμηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προηγούμενο άρθροΕθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος: Άγγελος Σικελιανός (1884-1951)
Επόμενο άρθροΕορταστικό ωράριο καταστημάτων στη Λευκάδα