Αρχική Top Stories Βραβεύσεις παλιών αθλητών στη κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Βραβεύσεις παλιών αθλητών στη κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

0

Κείμενο φωτογραφίες Κώστας Σκλαβενίτης

Το απόγευμα της 2ας Φεβρουαρίου έγινε η κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Μετά τις ευλογίες του ιερέα Σωτήρη Τσάρκου ο πρόεδρος κ. Σπύρος Μεσσήνης έκανε αναφορά στις συμμετοχές και επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου σε αγώνες του 2019 οι οποίοι και βραβεύτηκαν με αναμνηστικά δώρα.

Στο βίντεο που προβλήθηκε από το παρελθόν ξύπνησαν μνήμες με επιτυχίες αθλητών που διακρίθηκαν στη Λευκάδα αλλά και πανελλαδικά…και ο Γυμναστικός Σύλλογος τους απένειμε αναμνηστικές πλακέτες για τη προσφορά τους στο κλασσικό αθλητισμό.
Επίσης αναφορά έγινε και στους αείμνηστους γυμναστές Γιώργο Μάλφα και Σπύρο Πολίτη για τη μεγάλη προσφορά τους στο Σύλλογο.

Οι Βραβεύσεις αφορούσαν τους παλαίμαχους αθλητές Στάθη Κοντογιώργη στο αγώνισμα των 400 μέτρων, Καραμποΐκη Βασίλειο στο αγώνισμα των 3000 μέτρων, Σταύρακα Βασίλειο στο αγώνισμα των 1500,3000,5000 μέτρων,Σταύρακα Γεράσιμο στο άλμα εις μήκος, Νίκο Διγενή στο αγώνισμα των 100 μέτρων και Φώτη Κούρτη για μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις μέλος της Εθνικής ομάδας για πολλά χρόνια, Βαλκανιονίκη και Μεσογειονίκη, λαμπαδηδρόμο της Ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς αγώνες και Special Olympics.
Ο κ. Κούρτης πήρε το λόγο και μίλησε εμφανώς συγκινημένος και ευχαρίστησε το Γυμναστικό σύλλογο Λευκάδας γι αυτή τη βράβευση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, παρ ότι δεν ανήκε σ αυτόν επειδή όταν ο ίδιος δραστηριοποιήθηκε στον αθλητισμό δεν υπήρχε κάποιος σύλλογος στη Λευκάδα κι έτσι έγινε αθλητής του αθλητικού συλλόγου Πρέβεζας.
Οι Πρεβαζάνοι αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του τον έχουν ανακυρήξει επίτιμο δημότη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Αθανάσιος Καββαδάς βουλευτής Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Χαράλαμπος Καλός Δήμαρχος Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό, Σπύρος Πολίτης πρώην εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Σπύρος Μαραγκός πρόεδρος του αθλητικού σωματείου “Φίλανδρος”,Βασίλειος Κατωπόδης πρώην πρόεδρος του Τηλυκράτη κ.ά.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη παρουσίαση της νέας στολής των αθλητών και ακολούθησε μπουφές όπου προσφέρθηκε η πίτα, καφές και αναψυκτικά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΟ «ΟΡΦΕΑΣ» συγχαίρει την Πόπη Τυπάλδου για την απόκτηση του πτυχίου Κλασικής Κιθάρας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Τηλυκράτη Λευκάδας σχετικά με τη δήλωση του Περικλή Παναγιωτίδη