Αρχική Top Stories Ξεφάντωσαν οι Λευκαδίτες στον αποκριάτικο χορό του ΟΡΦΕΑ

Ξεφάντωσαν οι Λευκαδίτες στον αποκριάτικο χορό του ΟΡΦΕΑ

0

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος χορός του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου “ΟΡΦΕΥΣ” το βράδυ του Σαββάτου(25/2)  στην   αίθουσα του πολυχώρου “ΠΑΝΘΕΟΝ”.

Οδεύουμε προς το τέλος  των  εκδηλώσεων της Αποκριάς   και έτσι και ο Ορφέας μετα από  τρία  σχεδόν χρόνια  πραγματοποιήσε τον πετυχημένο Αποκριάτικο χορό του , -όπως συνήθιζε και πριν την  πανδημία-  δηλαδή  το Σάββατο  πριν την Κυριακή της Τιρυνής.

Στην κατάμεστη αίθουσα από κόσμο του “ΠΑΝΘΕΟΝ” , ο Πρόεδρος του Ορφέα κ. Απόστολος Καραβίας  χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχαρίστησε  τον κόσμο για την  παρουσία με τους  περισσότερους  να χορεύουν  και να διασκεδάζουν  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν : ο Βουλευτής  Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς,ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Ανδρέας Κτενάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός, ο πρώην Βουλευτής  Λευκάδας& Διοικητής ΟΓΑ Δρ Ξενοφών Βεργίνης, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας & Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ” Αλλάζουμε Πορεία”κ. Θεόδωρος Σολδάτος, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας &  Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιώτης Καββαδάς , ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Σολδάτος,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φίλιππος Σκληρός,  ο Πρόεδρος  της Δ.Ε.Ε.Π Λευκάδας κ. Γιώργος Μπουρδάρας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο Τομεάρχης ΝΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Χρήστος Άγριος, η  κα Λιλή Καραβία  πολιτεύτρια ΠΑΣΟΚ (2012)

Προηγούμενο άρθροΠολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας “Οι Σκάροι”: Θεατρική παράσταση “Η ΕΝΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ”
Επόμενο άρθροΦαντασμαγορικό το φετινό καρναβάλι στη Λευκάδα(φωτο)