Αρχική Uncategorized Α.Ο Παλαίρου – Αναγέννηση Τσουκαλάδων:1-4

Α.Ο Παλαίρου – Αναγέννηση Τσουκαλάδων:1-4

0

Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία- Α’ Όμιλος

Αήττητη στην κορυφή παραμένει η Αναγέννηση Τσουκαλάδων

Πριν την  έναρξη  των  αγώνων  Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας , που διεξήχθησαν  το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Φεβρουαρίου ,  τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή  εις μνήμην του επί χρόνια προέδρου του συνδέσμου διαιτητών και επιτροπής διαιτησίας ποδοσφαίρου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας Γιώργου Φραγκούλη.

Ο αγώνας μεταξύ του Α.Ο Παλαίρου  και της Αναγέννησης Τσουκαλάδων διεξήχθη στο γήπεδο  Παλαίρου  την Κυριακή(20/2) , στα πλαίσια της 14ης Αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα  της  Β’ Ερασιτεχνικής.

Οι  γηπεδούχοι  άνοιξαν το σκορ στα τρία πρώτα λεπτά  του 1ου ημιχρόνου με τον Π. Κατσαμπίρη  να κάνει το 1-0. Οι Τσουκαλάδες όμως γρήγορα ισοφάρισαν  αφού στο 6’ λεπτό, ο  Βασίλης Αρίδας έφερε το παιχνίδι στα  ίσα, κάνοντας το 1-1. Ο Λευτέρης  Λάζαρης  στο 11’ λεπτό περίπου με ατομική του ενέργεια  έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση , κάνοντας το 1-2 και ο Δημήτρης Φούντουγλου περίπου στο 18’ λεπτό  με απευθείας  εκτέλεση φάουλ  έστειλε την μπάλα στα δίκτυα  Β. Κατσαμπίρη , ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3 , που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και περίπου στο 50’ λεπτό  ο Γιάννης Γαζής μετά  από σέντρα του Μάριου Τόσκα,  έστειλε την μπάλα  στα δίχτυα  της Παλαίρου  διαμορφώνοντας το 1-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα  ο Χ. Κουτρουλός και ο Ι. Κατσαμπίρης  κατάφεραν και έστειλαν  την μπάλα  στα δίχτυα  της Αναγέννησης  αλλά ακυρώθηκαν από την διαιτησία  ως οφσάιντ.

Διαιτητής: Θ.Σφονδύλη

Βοηθοί: Ζ. ΝάστοςΔ. Παππάς

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ: Β.Κατσαμπίρης(35’ Γ.Τσακάλης),Βλ. Τσουνάκας, Δ. Κολοβός(62’ Ζ. Στριφτάρης), Φ. Ζήκος, Σπ. Αποστολάκης, Χ. Κουτρουλός(62’Π.Γκρέκος), Ι. Κατσαμπίρης , Ι.Φουρλής , Π.Κατσαμπίρης(62’ Λ.Χρυσουλης), Αθ. Κατσαμπίρης(75’ Π.Κατσαμπίρης), Αν.Κουτρουλός.

Αναπλ/κοι: Σπ. Ζούμης, Κ. Παληογιάννης, Αλ.Τσακάλης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ(Νίκος Φούντογλου):Αλ.Μαχμουντάϊ, Ι. Βεργίνης(46’ Ξ.Βεργίνης), Μαρ. Τόσκα, Β. Τούτσης, Ν.Κοντογιάννης(46’ Ν.Κοντογιάννης), Π.Κοντογιάννης(79’ Π.Σολδάτος), Β. Αρίδας(41’ Ευστρ. Καραμπέτσος), Ελ.Λάζαρης, Ι. Γαζής, Δ. Φούντογλου, Χαράλαμπος Κοντογιάννης(67’ Γιωργ. Κτενάς).

Αναπλ/κοι: Ν. Ηλιάδης, Γ.Φυτόπουλος, Π.Σάντας, Θ.Ντάτσης

Μ.Λ

Προηγούμενο άρθροΓ’ Εθνική: Αποτελέσματα- Βαθμολογία- Πρόγραμμα Επόμενης Αγωνιστικής
Επόμενο άρθροΔομή ενημέρωσης ανέργων- Εqual Society