Αρχική Uncategorized Πανλευκάδιος  ΑΣ-Κ – Αναγέννηση Τσουκαλάδων:1-0 (φωτο)

Πανλευκάδιος  ΑΣ-Κ – Αναγέννηση Τσουκαλάδων:1-0 (φωτο)

0

Στο γήπεδο Σφακιωτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο(28/1) ο αγώνας μεταξύ  του Πανλευκάδιου  και της Αναγέννησης Τσουκαλάδων  στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής  του Πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής .

Στο 1ο ημίχρονο παρόλο  που και οι δύο ομάδες έφτασαν  κοντά στο ανοίξουν  το σκορ , χάριν  στις  σωστές επεμβάσεις της άμυνας και των τερματοφυλάκων τους. Στην  επανάληψη  όμως του αγώνα  περίπου  του αγώνα ο Πανλευκάδιος με τον Καβαλάρη   έκανε το 1-0 . Χωρίς  αποτέλεσμα  έμειναν  οι προσπάθειες της ομάδας  της Αναγέννησης  για την ισοφάριση αλλά και του Πανλευκάδιου να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Διαιτητής: Σπυράκος Α.

Βοηθοί: Τσόγκας Α. – Κώτσης Θ.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ(Γ.Κατηφόρης):Α.Κώτσης,Στ. Κώστας(80’ Θρ.Σπανός) , Λ.Σουλιώτης,Ελ.Γλένης(56’ Π. Στεριώτης), Αθ. Καβαλλάρης, Στ. Νάστος, Ν.Γαζής, Κ. Κόκκαλης, Λ.Μπαλι,Αρ.Φιλίππου(56’ Δ.Μεϊντάνης) , Δ. Βεργίνης

ΑΝΠΛ/ΚΟΙ: Καισίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ: Δ. Βουκελάτος,Β.Τσούτσης,Ξ.Βεργίνης,Θ.Ντάτσης, Δ.Βασιλάκης(60’ Η. Καπότης), Π.Σολδάτος, Σ.Μπάλτσας, Ε.Σκέμπης, Ν.Νάστος, Αρ.Βεργίνης(72’Αλ. Κεντράι) , Ι.Βακουφτσής.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: Αλ.Μαχμουντάι, Χαρ.Ασπρογέρακας,Γερ.Περδικάρης.

Προηγούμενο άρθροKυριάκος Μητσοτάκης- Μήνυμα από την Ιαπωνία: Έρχεται επιδότηση για 250.000 φωτοβολταϊκά και ένταξη στα”Απάτητα βουνά” της Δίκτης
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα