Αρχική Uncategorized ΠΑΣ Παλιάμπελα – Αναγέννηση Τσουκαλάδων: 1-0 (φωτορεπορτάζ)

ΠΑΣ Παλιάμπελα – Αναγέννηση Τσουκαλάδων: 1-0 (φωτορεπορτάζ)

0

Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία – Α’ Όμιλος

Ο ΠΑΣ Παλιάμπελα  έσπασε το αήττητο της  Αναγέννησης

Την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα γνώρισε η Αναγέννηση Τσουκαλάδων  στον  αγώνα  εκτός  έδρας και  στο Δημοτικό Στάδιο της Βόνιτσας  από τον ΠΑΣ Παλιάμπελα , την Κυριακή (13/3) στα πλαίσια της 16ης Αγωνιστικής  του Πρωταθλήματος  της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας .

Στο 1ο  ημίχρονο η Αναγέννηση  έχασε  τρεις φορές  την ευκαιρία  να  ανοίξει το σκορ με  τον Αρίδα , τον Σάντα  και τον  Λ.Λάζαρη , που έχασαν τετ α τετ . Αυτό της κόστισε ακριβά αφού στο 2ο ημίχρονο  και περίπου στο  55′ λεπτό μετά από σέντρα ο Νταλαγιάννης έστειλε  την μπάλα  στα δίχτυα με κεφαλιά κάνοντας το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων αφού πριν  Ρούσος -Μπεκερτζής την είχε στείλει στο δοκάρι.  Οι παίκτες  της Αναγέννησης  προσπάθησαν  αλλά  δεν κατάφεραν  να βρουν το γκολ της ισοφάρισης .

Διαιτητής: Χ. Κατσαμπίρης

Βοηθοί: Ζ.Νάστος – Α.Παναγιώτου

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ( Κώστας Ζώτος): Ν. Καραΐσκος, Ν.Κουτσογιώργος, Δ.Μεσινη, Ι.Dedi, Ι.Βαρδής,Σ. Γκουνέλας, Ν. Καπότης (59’ Α.Χασάϊ), Γ.Καπότης, Γ. Γ. Ρούσος-Μπεκερτζής(70’ Θ.Φουρλής), Β.Δόσης, Α.Νταλαγιάννης(59’ Δ.Νιάφας).

Ανπλ/κοι: Α. Νάτσης, Π.Τσουμάνης, Α. Γκολάκου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ(Νίκος Φούντογλου): Π.Σάντας, Ι.Βεργίνης (46’ Ν.Παξινός), Μ.Τόσκα(71’ Ν. Κοντογιάννης), Β.Τσούτσης, Ξ.Βεργίνης, Χρ.Σάντας.(71’ Γ.Φυτόπουλος), Β.Αρίδας(46’Ευστρ. Καραμπέτσος), Ελ.Λάζαρης, Ι. Γαζής, Δ.Φούντογλου, Χ. Κοντογιάννης(81’Ν.Ηλιάδης).

Ανπλ/κοι: Α. Μαχμουντάϊ, Ι. Βεργίνης

Μ.Λ

Προηγούμενο άρθροΗ Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην καρδιά της παγκόσμιας έκθεσης στο Ντουμπάι “EXPO DUBAI 2020”
Επόμενο άρθροΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ«Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων,παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίου και σχολής χορού»