Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Κονσέρβες για γάτες: Ποιες να διαλέξετε και γιατί;

Κονσέρβες για γάτες: Ποιες να διαλέξετε και γιατί;

0

gata zoa catΠερισσότερο από κάθε άλλο θηλαστικό, η γάτα σας φαίνεται αν τρώει καλά ή όχι! Αν ακολουθεί την σωστή διατροφή, το τρίχωμά της είναι γυαλιστερό, τα μάτια της είναι κρυστάλλινα και έχει πολλή ενέργεια και όρεξη για παιχνίδια, κρατώντας σας την καλύτερη συντροφιά.

Αν θέλετε και η δική σας γατούλα να έχει όλα τα παραπάνω γνωρίσματα, τότε δώστε της την σωστή υγρή τροφή μέσω κονσέρβας .

Πρώτη επιλογή: Ταυρίνη

Η ταυρίνη είναι ένα οργανικό οξύ, το οποίο κατανέμεται στους ιστούς του σώματος της γάτας, αντιπροσωπεύοντας ένα ποσοστό από το συνολικό βάρος.

Το μικρό σας ζωάκι την χρειάζεται για την ανάπλαση και ανάπτυξή του, αφού δεν μπορεί από την φύση της να μετατρέψει τα λίπη και τους υδατάνθρακες που λαμβάνει σε ενέργεια. Συνεπώς η ισορροπημένη πρωτεΐνη πρέπει να παρέχεται απλόχερα στην διατροφή της. Τέλος, ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι γάτες και η ταυρίνη πάνε μαζί είναι η αποτοξίνωση του συκωτιού τους.

cat_adult_200_01Η επιλογή σας; NATUREST ADULT ! H κτηνιατρικά ελεγμένες κονσέρβες για γάτες που μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες κάθε γάτας. Περιέχουν βοδινό, πάπια και ταυρίνη και πολλούς άλλους συνδυασμούς που μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα στο Petshop88.

Αν θέλετε να παραμείνετε σταθεροί στον κλασικό τόνο που αγαπούν όλες οι γάτες, τότε βρείτε τις καλύτερες τιμές με τις κονσέρβες LIFECAT. Βρείτε εδώ τον συνδυασμό τόνο, ρύζι και σαρδέλα.

Bonus Tips-τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Προσέξτε στην κονσέρβα που θα επιλέξετε να αναγράφεται ότι προσφέρει το 100% από τα συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας.
  • Αν μαγειρεύετε εσείς για το μικρό σας κατοικίδιο, μην βάζετε ποτέ κρεμμύδι στο φαγητό, γιατί μπορεί να προκαλέσει αναιμία.
  • Η σοκολάτα είναι τοξική για τις γάτες, μην τις δώσετε ποτέ.

Μπείτε στο Petshop88 και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την διατροφή και την διασκέδαση της γάτας σας!

Προηγούμενο άρθροΗ αξιόλογη παράσταση του θεατρικού των Σκάρων
Επόμενο άρθροΠροληπτικές αστυνομικές δράσεις στα Ιόνια Νησιά για την εορταστική περίοδο του Πάσχα