Αρχική Top Stories Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αγώνας...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αγώνας Lefkas Trail Run

0

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο επετειακός  αγώνας Ορεινού τρεξίματος Lefkas Trail Run  που συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, τον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας “Φίλανδρος” , τον Δήμο Λευκάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Ο αγώνας  περιλάμβανε  διαδρομές  των 23km, 13km, 5km ενηλίκων  μέσα  από το μαγευτικό δάσος των Σκάρων και τον  Kids Race 600m για παιδιά.

Σημείο εκκίνησης  και τερματισμού  ήταν  το λιμάνι της Νικιάνας.

Στο  τέλος  του αγώνα  οι  αθλητές  που  τερμάτισαν στην πρώτη , δεύτερη και τρίτη  θέση  της κατηγορίας  τους  βραβεύτηκαν  από τον Δήμαρχο  Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό,  τον νέο  Δήμαρχο  Λευκάδας  κ.  Ξενοφώντα  Βεργίνη , τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Νικιάνας -Αλεξάνδρου  κ. Δημήτρη  Βρεττό , τον Διοικητή  Τροχαίας  Λευκάδας  κ. Επαμεινώνδα  Κατωπόδη , τον  Διοικητή των  Π.Υ  Λευκάδας κ. Κώστα Τσίκα , τον εκπρόσωπο του  Επιμελητηρίου  κ. Γεράσιμο  Αρματά , τον εκπρόσωπο  του Α.Ο  Φιλάνδρος , τον εκπρόσωπο  του Ερυθρού  Σταυρού , και  άλλους  οι  οποίοι  συντέλεσαν  στην ομαλή  διεξαγωγή του  αγώνα .

Προηγούμενο άρθροΜόδα χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς – στυλ για κάθε γενιά!
Επόμενο άρθρο“Θέαλος”: Εκδρομή Αυλώνα -Μπεράτι-Τίρανα-Αγ. Σαράντα