Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα ΠΕΡΙΛΗΨΗ προκήρυξης Εκμίσθωσης ακινήτου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ προκήρυξης Εκμίσθωσης ακινήτου

0

ΙερόςΟ Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Κατωχωρίου Λευκάδας κατόπιν εγκρίσεως του 7ου θέματος 352/15.11.2021  συνεδριάσεως  του Μητροπολιτικού Συμβουλίου με αριθμό απόφασης  1168/16.11.2021 προκήρυξε δημόσιο πλειοδοτικό Διαγωνισμό, ενός παραθαλάσσιου ακινήτου(αγροτεμαχίου), που βρίσκεται στην ειδική θέση «Λειβαδάκι», Δ.Δ. Χαραδιατίκων Δήμου Λευκάδας, επιφανείας 11.939,84 τ.μ  το οποίο ανήκει εις τον Ιερόν Κοιμητηριακό Ναό Αγίας Αικατερίνης.

Η μίσθωση θα γίνει για επαγγελματική χρήση σύμφωνα με τους όρους  της από 16.11.2021 προκήρυξης η οποία εγκρίθηκε με την ανωτέρω απόφαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ι.Μ Λευκάδας και Ιθάκης αποκλειστικά με  αντικείμενο την αποθήκευση, φύλαξη συντήρηση και επισκευή σκαφών. Η μίσθωση  θα ισχύει για πέντε (5) έτη, ως ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα ορίζεται το ποσό των 1.500 ευρώ που αποτελεί και το ποσό εκκίνησης του διαγωνισμού.

Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον μεγαλύτερη οικονομική προσφορά και η αποδεδειγμένη ενασχόληση για πλέον της τελευταίας πενταετίας για τον προσφέρων  που θα προκύπτει με έγγραφο της Δ.Ο.Υ με τον ίδιο κλάδο επαγγελματικής ενασχόλησης ήτοι αποθήκευση , φύλαξη συντήρηση και επισκευή σκαφών .

Οι Προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους σε κλειστό φάκελο, ο οποίος θα ανοιχθεί αμέσως μετά το πέρας προθεσμίας κατάθεσης προσφορών.

Ως ημερομηνία του διαγωνισμού και τελευταία προθεσμία κατάθεσης των προσφορών ορίζεται η 14-12-2021 και ώρα 13:00 μ.μ έως 14:00μ.μ  και τόπος ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Κατωχωρίου Λευκάδας.

Λευκάδα 26-11-2021

Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Αιδεσιμότατος Οικονόμος

Σπυρίδων  Κατωπόδης

 

Προηγούμενο άρθροΕκλογικά αποτελέσματα ψηφοφορίας ανάδειξης νέου ΔΣ Συλλόγου Αγιοπετριτών Λευκάδος Αττικής
Επόμενο άρθροΣυνάντηση μεταξύ του Προέδρου Σ. Σκιαδαρέση και του Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γ. Στασινόπουλου