Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Εκλογικά αποτελέσματα ψηφοφορίας ανάδειξης νέου ΔΣ Συλλόγου Αγιοπετριτών Λευκάδος Αττικής

Εκλογικά αποτελέσματα ψηφοφορίας ανάδειξης νέου ΔΣ Συλλόγου Αγιοπετριτών Λευκάδος Αττικής

0
enosi agiopetriton

Εκλογικά αποτελέσματα ψηφοφορίας ανάδειξης νέου ΔΣ Συλλόγου Αγιοπετριτών Λευκάδος Αττικής

Σε συμμετοχή 44 ατόμων είχαμε 44 έγκυρα ψηφοδέλτια και οι κατανομή των ψήφων έγινε ως εξής :

Λουπέτης Ευάγγελος 31

Ηλίας Κοντοπύργιας 29

Νικόλας Κοντοπύργιας 28

Christos Catiforis 27

Αλεξανδράκη Ηρώ 26

Κατηφόρης Δημήτρης 25

Αργυρώ Λιαππη 24

Αντύπας Αποστολής 13

Σίδερη Μαρία 12

Δρακονταειδής Γιάννης 12

Ζογκος Σπύρος 11

Λουπέτης Δημήτρης 10

Εντός του μήνα θα γίνει η πρώτη Συνέλευση των μελών για την ανάδειξη της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου όπου θα σας ενημερώσουμε με δελτίο τύπου .

Έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις από τους νεοεκλεγέντες :

Ευάγγελος Λουπέτης : Το πρώτο μεγάλο βήμα για τον αγαπημένο μας σύλλογο έγινε . Η συμμετοχή σε μια περίοδο όπου η κοινωνία μας αντιμετωπίζει το κύμα της πανδημίας του κορωνοϊου ήταν πέρα των προσδοκιών μας. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το νέο ΔΣ θα απαρτίζεται από άτομα με μεράκι , αγάπη για το χωριό και δραστηριότητα σε διάφορους πολιτιστικούς τομείς και θέλουμε συνοδοιπόρους όσους στάθηκαν κολώνα τόσα χρόνια στο σύλλογο.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι οι υποψήφιοι για την στήριξη και την συμμετοχή σας

Με εκτίμηση προς το χωριό μας , τον Σύλλογο Αγιοπετριτων Λευκάδος Αττικής , το πρώην ΔΣ και όλους τους φίλους και φίλες του Αγίου Πέτρου ,

Ευάγγελος Λουπέτης

Ηλίας Κοντοπύργιας: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ.

ΗΛΙΑΣ Ν. ΚΟΝΤΟΠΥΡΓΙΑΣ

 

Προηγούμενο άρθροΧειροπέδες σε 10 αστυνομικούς για κύκλωμα έκδοσης πλαστών εγγράφων – Περισσότερες από 20 συλλήψεις
Επόμενο άρθροΠΕΡΙΛΗΨΗ προκήρυξης Εκμίσθωσης ακινήτου