Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Ψάχνετε παιδικά κρεβάτια και ντουλάπες; Δημιουργήστε τον μικρό του παράδεισο με παιδικά...

Ψάχνετε παιδικά κρεβάτια και ντουλάπες; Δημιουργήστε τον μικρό του παράδεισο με παιδικά έπιπλα Istikbal

0

Τα παιδικά έπιπλα για το πρώτο του δωμάτιο είναι η πιο σημαντική επιλογή που έχετε να κάνετε, καθώς θα διαμορφώσουν σε μεγάλο βαθμό την αισθητική αλλά και την ψυχολογία του παιδιού σας. Ένα δωμάτιο άνετο και λειτουργικό με εύκολα προσβάσιμους αποθηκευτικούς χώρους, όπως ειδικά σχεδιασμένες παιδικές ντουλάπες, για να το διατηρεί καθαρό και τακτοποιημένο, αλλά και με καλαίσθητα και άνετα έπιπλα, όπως διασκεδαστικά παιδικά κρεβάτια με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο και με απίθανο στυλ και χρώματα για όνειρα γλυκά!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων Istikbalμπορείτε να βρείτε παιδικά έπιπλα με μοναδικές χρωματικές και στυλιστικές επιλογές και έξυπνο σχεδιασμό ώστε να προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε μικρό ή μεγάλο δωμάτιο. Δείτε στη συνέχεια προτάσεις για να δημιουργήσετε στο παιδί σας τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις.

Και συρτάρια και φύλλα και κρεμάστρες

Οι παιδικές ντουλάπες είναι απαραίτητο να έχουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και να είναι πρακτικές ώστε να μάθουν τα παιδιά να τακτοποιούν τα ρούχα και τα πράγματά τους από μικρή ηλικία και να συνηθίζουν στην τάξη και την καθαριότητα στον προσωπικό τους χώρο. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να είναι και διασκεδαστικές! Απίθανα χρώματα, έξυπνοι συνδυασμοί σε φύλλα και συρτάρια και παιχνιδάρικες αποχρώσεις, την κάνουν από τα πιο αγαπημένα παιδικά έπιπλα!

Η εντυπωσιακή τρίφυλλη ντουλάπα Portivo που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων Istikbalείναι ιδανική για τις μικρές σας πριγκίπισσες! Σε λευκό και ροζ χρώμα με διακριτικό λεκτικό στην πάνω αριστερή πλευρά, είναι μία πολύ όμορφη πρόταση για ένα πολύ girlieδωμάτιο!

Ξεκούραστος ύπνος και όνειρα γλυκά

Τα παιδιά είναι γεμάτα ενέργεια και όλη την ημέρα κάνουν εκατομμύρια πράγματα! Για να έχουν λοιπόν τη διάθεση και την δύναμη να κάνουν ακόμα περισσότερα, χρειάζονται παιδικά κρεβάτια που τους εξασφαλίζουν ξεκούραστο και άνετο ύπνο. Τα παιδικά κρεβάτια της Istikbal διατίθενται και με αποθηκευτικό χώρο κάτω από το στρώμα, για να φυλάσσετε σεντόνια και κλινοσκεπάσματα, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα και το παιδί να μπορεί να μαθαίνει να στρώνει το κρεβάτι του και μόνο του σιγά σιγά.

Μία απίθανη επιλογή για κοριτσάκια είναι το παιδικό κρεβάτι Vienza σε ροζ χρώμα με καπιτονέ προσκεφάλι και άνετο αποθηκευτικό χώρο κάτω από το στρώμα, μπορεί να συμπληρώσει τέλεια το δωμάτιο της μικρής σας πριγκίπισσας.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα IstikbalKimerland και βρείτε μοναδικά παιδικά έπιπλα, παιδικά κρεβάτια και παιδικές ντουλάπες κορυφαίας ποιότητας.

Προηγούμενο άρθροΒλεφαροπλαστική άνω βλεφάρου και κάτω βλεφάρου: Μάθετε τα οφέλη της διαδικασίας
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο Γ.Ν.Λ. στο Επιμελητήριο Λευκάδας