Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρου και κάτω βλεφάρου: Μάθετε τα οφέλη της διαδικασίας

Βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρου και κάτω βλεφάρου: Μάθετε τα οφέλη της διαδικασίας

0

Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας χαλαρώνει και οι μύες ατονούν και συχνά αυτό αρχίζει και φαίνεται και στην εμφάνισή μας από μία ηλικία και έπειτα.Από αυτόν τον νόμο της βαρύτητας δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν και τα βλέφαρά μας, τα οποία μετά τα 30 αρχίζουν να φαίνονται πιο βαριά και πιο κουρασμένα, δημιουργώντας βλεφαρόπτωση και αντιαισθητικέςσακούλες και μαύρους κύκλους.

Τώρα υπάρχει λύση για να αντιστρέψετε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σας και λέγεται βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρου και κάτω βλεφάρου. Πρόκειται για μία εξαιρετικά δημοφιλήεπέμβαση που μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο ξεκούραστο, πιο νεανικό και πιο εντυπωσιακό.

Ηβλέφαροπλαστική μπορεί να πραγματοποιηθεί ξεχωριστά πχ στο άνω βλέφαρο ή συνδυαστικά (άνω και κάτωβλεφάρου)για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Σας ανοίγει τα μάτια

Ένας από τους λόγους που προτείνεται η βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρου είναι η λεγόμενη βλεφαρόπτωση, μία κατάσταση η οποία επηρεάζει νεαρά άτομα αλλά και μεγάλης ηλικίας. Πρόκειται για την σταδιακή πτώση του άνω βλεφάρου λόγω της χαλάρωσης του μυός, που επέρχεται από την ηλικία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μάτια να φαίνονται σχεδόν μισόκλειστα, κουρασμένα ή και πρησμένα και να σας δίνουν μία νυσταγμένη όψη. Μάλιστα σε προχωρημένες περιπτώσεις, η βλεφαρόπτωση μπορεί να αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για την όραση του ατόμου.

Σε αυτή την περίπτωση, στόχος είναι  να ανεβάσει το πεσμένο βλέφαρο, να αφαιρέσει το συσσωρευμένο δέρμα και λίπος που κάνει «δίπλες» στο σημείο και να δώσει στο βλέμμα σας μία φρέσκια νεανική όψη.

Αντίο σακούλες

Αντίστοιχα και την βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρου, επιλέγουν περιπτώσεις ανθρώπων που, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω γενετικής προδιάθεσης, έχουν έντονες σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με αποτέλεσμα να φαίνονται μεγαλύτεροι ή υπερβολικά κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι.

Θέλετε να μάθετε ποια είναι η κατάλληλη βλεφαροπλαστική για εσάς;

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Νικόλαου Καρμίρη και μάθετε περισσότερα για την βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρου και κάτω βλεφάρου, τη διαδικασία και τα οφέλη της.

 

Προηγούμενο άρθροΔΤ ΕΑΥΛ Λευκάδας για συνάντηση -συζήτηση με συναδέλφους όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α Λευκάδας για σημαντικά θέματα , καθώς και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Επόμενο άρθροΨάχνετε παιδικά κρεβάτια και ντουλάπες; Δημιουργήστε τον μικρό του παράδεισο με παιδικά έπιπλα Istikbal