Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις ΔΤ ΕΑΥΛ Λευκάδας για συνάντηση -συζήτηση με συναδέλφους όλων των Υπηρεσιών...

ΔΤ ΕΑΥΛ Λευκάδας για συνάντηση -συζήτηση με συναδέλφους όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α Λευκάδας για σημαντικά θέματα , καθώς και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

0

Το προεδρείο του ΔΣ του σωματείου μας σας ενημερώνει ότι πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων –επισκέψεων στο Α.Τ Απολλωνίων , στο Α.Τ Ελλομένου και τη Δ.Α Λευκάδας και τις Υπηρεσίες αυτής  με στόχο τη συζήτηση και ενημέρωση των συναδέλφων για σημαντικά θέματα όπως το μισθολόγιο –βαθμολόγιο και το κτιριακό . Όσον αφορά το κτιριακό βάσει εγγράφου που έχει περιέλθει στο σωματείο μας το ακίνητο ΟΤ 431 επικαιροποιήθηκε από την Υπηρεσία της ΕΤΑΔ και παραχωρήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ έως την 31/12/2025 . Από πληροφορίες κατόπιν επικοινωνίας με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ σύντομα θα ενταχθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Στο τέλος των συναντήσεων εθιμοτυπικά πραγματοποιήσαμε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις ανταλλαγές ευχών για το νέο έτος.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη εμπλεκομένων φορέων για τα κρούσματα – Αρνητικά και τα 27 τεστ στο 4ο Δημοτικό Σχολείο
Επόμενο άρθροΒλεφαροπλαστική άνω βλεφάρου και κάτω βλεφάρου: Μάθετε τα οφέλη της διαδικασίας