Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Σουπλά κουζίνας ή τραπεζομάντηλα; Επιλέξτε μέσα από τα λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ

Σουπλά κουζίνας ή τραπεζομάντηλα; Επιλέξτε μέσα από τα λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ

0

koyzina_23-11-15Η κουζίνα είναι για πολλούς ανθρώπους το βασίλειό τους, μιας και εκεί λαμβάνει χώρα μία από τις καλύτερες επιστήμες παγκοσμίως: η γαστρονομία!

Για εσάς λοιπόν που κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας αλλά και για εσάς που θέλετε μοντέρνα λευκά είδη, επιλέξτε λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ.

Τι θα βρείτε στην κορυφαία συλλογή;

Σουπλά

Τα σουπλά χρωματίζουν, προστατεύουν και διακοσμούν το τραπέζι σας, αφήνοντας να φανεί και η επιφάνειά του. Το αποτέλεσμα είναι minimal και ιδανικό για ένα μοντέρνο σπίτι που θέλει να ακολουθεί όλα τα πρότυπα της μόδας.

Τώρα που ανοίγει ο καιρός επιλέξτε οπωσδήποτε το βαθύ μπλε της θάλασσας. Εντάξτε τα σουπλά MISTRAL στην τραπεζαρία σας, αποκτώντας τα online με 50% έκπτωση!

Μπορεί μέχρι τώρα τα τραπεζομάντηλα να σας φαίνονταν μία επιλογή κάπως παλαιολιθική, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να προστατεύετε το τραπέζι της κουζίνας από τις επιδρομές των λεκέδων και της σκόνης.

Επανεντάξτε στο προφίλ της τραπεζαρίας σας τα τραπεζομάντηλα, επιλέγοντας τα πιο μοντέρνα σχέδια από την ΚΕΝΤΙΑ.

Τα τραπεζομάντηλα PATSY εκτός από μεμονωμένα, μπορείτε να τα αποκτήσετε και μαζί με όλο το σετ, με πετσέτες κουζίνας, γάντια και runner για παροδική αντικατάσταση του τραπεζομάντηλου.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία της ΚΕΝΤΙΑ, μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε σε χαμηλές τιμές κι άλλα κομμάτια που συνθέτουν τον χώρο της κουζίνας, όπως γάντια, ποδιές, πιάστρες, ποτηρόπανα και διακοσμητικά μαξιλάρια για τα έπιπλά σας.

Μπείτε στον πολυτελή κόσμο της ΚΕΝΤΙΑ, με ένα κλικ!

Προηγούμενο άρθροΕΟΣ Πρέβεζας: Εξόρμηση στο Όρος Δοκίμι
Επόμενο άρθροΡεκατσινάτα: Ένας ολάνθιστος κήπος αγριολούλουδων στην ορεινή Λευκάδα