Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων της Φ.Ε.Λ. το Σάββατο 18 Νοεμβρίου...

Στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων της Φ.Ε.Λ. το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοινωνικού περιεχομένου με τίτλο ` Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΑΛΗΝΕΥΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ`

0

 

Δύο εξαιρετικοί επιστήμονες και συγκεκριμένα ο οικογενειακός θεραπευτής και Δρ. της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κος Γρηγόρης Μιχάλης και η ψυχολόγος κα Αντζελα Μπερέτη, ανέπτυξαν με επιστημονικό αλλά και απόλυτα κατανοητό τρόπο, τη σημασία της μουσικής στην ψυχική υγεία του ατόμου αλλά και το ρόλο του σύγχρονου γονέα στην συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών στη σύγχρονη εποχή.

Δοθείσης της ευκαιρίας το Δ.Σ. της Φ.Ε.Λ. προέβαλε το νέο ακυκλοφόρητο βίντεο που αφορά μια νέα καμπάνια της Φιλαρμονικής μας με τίτλο:

`Λάβε μέρος στην ιστορία της Φ.Ε.Λ. –  Γίνε νονός μια στολής`,

ένα  βίντεο που κατά γενική ομολογία δημιούργησε συγκινησιακά συναισθήματα στους παρευρισκομένους.

        Σκοπός της καμπάνιας είναι η προσφορά μιας στολής με ονοματοδοσία που θα μείνει για πάντα στη Φιλαρμονική.

       Αξίζει να σημειωθεί η παρέμβαση του Βουλευτή Λευκάδας κου Αθανασίου Καββαδά, ο οποίος ενθουσιασμένος και βαθιά συγκινημένος δεσμεύτηκε για την προμήθεια 50 στολών με χορηγία της Βουλής των Ελλήνων.

        Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τον κο Γρηγόρη Μιχάλη και την κα Αντζελα Μπερέτη   .

     Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς των κερασμάτων , κο Αραβανή Σπύρο και Jessica Sylvan (εστιατόριο Μama Μια), καθώς και το Ζαχαροπλαστείο  Σταύρακα.

  Εκ  του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

            Η Πρόεδρος                                           Ο Γ.Γραμματέας

Μήτσουρα Βασιλική                                    Μελάς Φίλιππος

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός των   Εισοδίων της Θεοτόκου   και της Ημέρας  Ενόπλων Δυνάμεων    στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΑνδρέας Κτενάς: «Η Υπαπαντή Κυρίου και ο Αγ. Ανατόλιος στο Δράγανο έτοιμες για αποκατάσταση» – Ώριμες μελετητικά και οι 5 σεισμόπληκτες εκκλησίες της Νοτιοδυτικής Λευκάδας