Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Συνάντηση της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Συνάντηση της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλουσυναντήθηκε  στην Αθήνα με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, η οποία ως τριτοβάθμιος φορέας πολιτισμού εκπροσωπεί όλα τα Ιόνια Νησιά, σε μια  πρώτη  συνάντηση  γνωριμίας  και μια πρώτη εκτίμηση των προβλημάτων που αφορούν τα νησιά μας.

Η Περιφερειάρχης υποδέχτηκε πολύ φιλικά και φιλόξενα το Δ.Σ. της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας και ενημερώθηκε για το πολιτιστικό, επιστημονικό και κοινωνικό  έργο της.

Τα Μέλη του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας,επίσης, επεσήμαναντα κύρια  προβλήματα και  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας,και για τα οποία απαιτείται άμεση παρέμβαση και αντιμετώπιση  από την Π.Ι.Ν και τους αντίστοιχους Δήμους.

Η Περιφερειάρχης ανέπτυξε εν συντομία τα σχέδια της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών.

Αναπτύχθηκαν,τέλος, προτάσειςσυνεργασίαςτης Π.Ι.Ν με την Επτανησιακή Συνομοσπονδία στα πλαίσια από κοινού  πολιτιστικών δράσεων.

ΗΕπτανησιακή Συνομοσπονδία ευχαρίστησε την κ.  Περιφερειάρχη για την εποικοδομητική συνάντηση και συμφώνησαν να επακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις συνεργασίας σχετικές με  θέματα που αφορούν στα νησιά μας και κοινές δράσεις με τη Συνομοσπονδία.

                Η Πρόεδρος                                                      Η Γενική Γραμματέας

Βασιλική Σαμίου-Φλωροπούλου                         Άννα Αλεξανδράτου- Δελλαπόρτα