Αρχική Ειδήσεις Eπίσκεψη ομάδας στελεχών πρώτης γραμμής,της αλυσίδας super market Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε στο τυροκομείο της Eurofood Ποιότητα Α.Ε. στο...

Eπίσκεψη ομάδας στελεχών πρώτης γραμμής,της αλυσίδας super market Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε στο τυροκομείο της Eurofood Ποιότητα Α.Ε. στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς

0

 

 

Σε ένα  γιορτινό κλίμα, πραγματοποιήθηκε   την Τρίτη 27/02/2024 στο τυροκομείο της Eurofood Ποιότητα Α.Ε. στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, η επίσκεψη ομάδας στελεχών  πρώτης γραμμής, της αλυσίδας   super market Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. .

Η επίσκεψη είχε ενημερωτικό κι εκπαιδευτικό χαρακτήρα και προήρθε μέσα από την  θετική κι  αμοιβαία ωφέλιμη συνεργασία   των δυο εταιρειών

Επικεφαλής της ομάδας της Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ήταν η κα.Γεωργία  Μασούτη(Κόρη του ιδιοκτήτη της ομώνυμης αλυσίδας  κ.Γιάννη  Μασούτη).

Έγινε ξενάγηση στο χώρο παραγωγής και παρακολουθήθηκε η διαδικασία παραγωγής ΦΕΤΑ  Π.Ο.Π. .Στη  συνέχεια, έγινε  η   παρουσίαση της εταιρείας και των τυριών παραγωγής μας και ακολούθησε συζήτηση σε επίκαιρα  θέματα του κλάδου  και τις ιδιαίτερες διατροφικές ιδιότητες των τυριών  που παραδοσιακά παράγει η Eurofood σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Ελλάδας από πλευράς βιοποικιλότητας .

Ακολούθησε ομιλία από τον Διευθυντή του εργοστασίου  κ. Α.Αναστασίου, τον Εμπορικό Διευθυντή κ.K.Σταματέλο ,την Αντιπρόεδρο κα. Α.Κόκκορη και τον Πρόεδρο  της εταιρείας κ.Ξ.Βεργίνη, ο οποίος στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε συγκινημένος  έναν προς έναν τους επισκέπτες, μοίρασε τιμητικές-αναμνηστικές  πλακέτες.

Στο εστιατόριο «Το Στεκι», στην είσοδο της πόλης της Καστοριάς, η εταιρεία  παρέθεσε γεύμα, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα από το οποίο άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι .

Χάρη στην πολύ καλή οργάνωση της  εκδήλωσης από το προσωπικό του τυροκομείου, το σημαντικό αυτό γεγονός στέφτηκε κατά κοινή ομολογία με επιτυχία.

 

Προηγούμενο άρθροΤσικνοπέμπτη στην Καρυά
Επόμενο άρθροΑποκριάτικο Πάρτυ στην Καρυά