Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Με απέρριψε και την σκότωσα…

Με απέρριψε και την σκότωσα…

0
0d77511af28edff9982f6b0b2eb7aca3 L

0d77511af28edff9982f6b0b2eb7aca3 L

Συνελήφθη ο δράστης. Το σημαδιακό τραγούδι που πόσταρε το θύμα λίγο πριν το έγκλημα!

Συνελήφθη στις 6 το απόγευμα, ο 25χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας, που συνέβη το μεσημέρι στους Φιλιάτες.

Ο δράστης μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Το φορτηγό του εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά, κοντά στην διασταύρωση “Νάτση” για τον δρόμο που οδηγεί στην Κεραμίτσα σύμφωνα με το Ράδιο Ηγουμενίτσα.

Στο σημείο αυτό είχαν επικεντρωθεί και οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 26χρονο, χωρίς αυτός να προβάλει αντίσταση.

Αυτή την ώρα οδηγείται στην στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Ο 25χρονος δράστης που μαχαίρωσε την 20χρονη Μαρία μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους δεν μπόρεσε να δεχτεί την απόρριψη όπως είπε στους αστυνομικούς.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές έγκλημα πάθους που το διαδέχεται μια κυνική ομολογία. Ο δράστης πήγε να βρει την 20χρονη σε καφετέρια που βρισκόταν με φίλους της. Αφού λογομάχησαν για λίγο, έβγαλε από το αυτοκίνητο του ένα μαχαίρι και της κατάφερε πάνω από 10 μαχαιριές. Οι τρεις ήταν και μοιραίες.

Η κοπέλα που σπούδαζε στη Νοσηλευτική διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Ανατριχιαστικό είναι και το τραγούδι που είχε ποστάρει η άτυχη Μαρία λίγες ώρες πριν στο Facebook. Ήταν το δίκοπο μαχαίρι.

tragoudi

Πηγή: ipeirotika.gr

Προηγούμενο άρθρο52 θέματα προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται το ενδιαφέρον για το Σκορπιό