Αρχική Ειδήσεις Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν είναι ένα κλασικό Ελληνικό κόμμα σαν τ’ άλλα…...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν είναι ένα κλασικό Ελληνικό κόμμα σαν τ’ άλλα… Ούτε έρχεται ως κατ’ επίφαση πατριωτική ανάγκη ή και ως ευκαιριακή οργάνωση τους ενός ή των ολίγων

0

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν διακατέχεται από αμοραλισμό ή και υποκρισία, αλαζονεία, μικροφιλοδοξία και πορφυρογέννητο εγωισμό… Δεν έρχεται να εξυπηρετήσει ως “λαγός” το σύστημα μέσω της διάσπασης των πολλών…

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι ένας αληθινός και αδέκαστος κοινωνικός και πολιτικός οργανισμός για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, όπως και κάθε κοινωνικής Αδικίας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έρχεται να συγκρουστεί ολομέτωπα, πραγματικά και αποτελεσματικά, όπως έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει, με την Greek Mafia ή και τους λαθρέμπορους, ναρκέμπορους, μαφιόζους, μαστροπούς, παιδοβιαστές και κάθε είδους κύκλωμα διεστραμμένων ισχυρών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έρχεται να βάλει επιτέλους ΤΕΛΟΣ στη σήψη και την παρακμή στην πολιτική, τη δικαιοσύνη, τη δημοσιογραφία, την κοινωνία.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι το κόμμα/κίνημα/συνασπισμός… όλων των Ελληνίδων και Ελλήνων!

Είμαστε η νέα πολιτική δύναμη του απανταχού Ελληνισμού. Είμαστε η αληθινή ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ του ΑΥΡΙΟ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ χαρακτηρίζεται για τις δίκαιες, λογικές, ρεαλιστικές, αλλά ανατρεπτικές θέσεις σε σχέση με το σήμερα για τους Ακρίτες Έλληνες! Για το δημογραφικό και την ποιότητα ζωής όλων των Ελλήνων σε κάθε πόλη, χωριό, νησί, βουνό και γωνιά αυτής της υπέροχης και ένδοξης ανά τους αιώνες χώρας!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι το γνήσιο πατριωτικό κόμμα των Μακεδόνων, των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Θρακιωτών, των Σαρακατσαναίων, των Νησιωτών, των Ηπειρωτών, των Κρητικών, όλων των Ελλήνων της Διασποράς.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ επικεντρώνεται στον Άνθρωπο και στην ισότητα. Έρχεται να στηρίξει και να διευκολύνει με σεβασμό, αγάπη και ποιότητα τη ζωή των ΑΜΕΑ, των γυναικών, όπως και κάθε ιδιαίτερου Ανθρώπου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έρχεται να δικαιώσει και να σταθεί με ειλικρίνεια στην Ελληνίδα μάνα και την ελληνική οικογένεια.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έρχεται να αποκαταστήσει με συθέμελες αλλαγές τη δικαιική δικαιοσύνη και την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα.

Έρχεται για να εγγυηθεί ότι ΝΑΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα αποδοθεί δικαιοσύνη παντού! Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑΙ, οι νταβατζήδες θα χάσουν τον ύπνο και την ασυδοσία τους (και) στην Ελλάδα! Ήδη το πετυχαίνουμε!

Γιατί Θέλουμε, Μπορούμε, Ξέρουμε πως η Ελλάδα δύναται να αλλάξει μορφή και επιτέλους ο λαός της μοίρα, ξανά!

ΒΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Υποψήφια Βουλευτής Λευκάδας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
τηλ, επικοινωνιας 6932569559

Προηγούμενο άρθροΠΙΝ: Αναβάλλεται για την Δευτέρα 6/3 η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων
Επόμενο άρθροΤο Εικαστικό Εργαστήρι για όλα τα παιδιά της Λευκάδας