Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Μία ανάσα από τους 40 βαθμούς Κελσίου έδειξε το θερμόμετρο

Μία ανάσα από τους 40 βαθμούς Κελσίου έδειξε το θερμόμετρο

0

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες επικράτησαν τη Δευτέρα σε πολλές περιοχές της χώρας, και ειδικά στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, με τον υδράργυρο να φτάνει μία ανάσα πριν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί και παρουσιάζει τους οκτώ θερμότερους σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Κρανίδι λίγο πριν τις 14:00 και ήταν ίση με 39.7 βαθμούς Κελσίου.

Ιδιαίτερα για την Αττική, η υψηλότερη μέγιστη καταγράφηκε στο σταθμό του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στην Καλλιθέα και ήταν ίση με 37.2 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη έως και το απόγευμα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Στη Λευκάδα η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Προηγούμενο άρθροΈως και την Τρίτη οι φορολογικές δηλώσεις
Επόμενο άρθροΑντικαπνιστικός νόμος: Δείτε πού θα απαγορεύεται το τσιγάρο