Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Οι καλύτεροι Ευρωπαϊκοί προορισμοί που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε

Οι καλύτεροι Ευρωπαϊκοί προορισμοί που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε

0
fly aircraft blue sky background

Βαρκελώνη, Ρώμη, Λονδίνο, τρεις Ευρωπαϊκές πόλεις που αν δεν έχετε πάει, πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε την  κατάλληλη ευκαιρία για να τις επισκεφθείτε έστω για μία φορά!

Γιατί η Ισπανία αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς ταξιδιώτες;

Η αλήθεια είναι ότι η Ισπανία είναι ανάμεσα στους πιο top Ευρωπαϊκούς προορισμούς και πιο συγκεκριμένα η Βαρκελώνη είναι αυτή που κατέχει το ρεκόρ των περισσοτέρων ταξιδιωτών ανά τον κόσμο. Ψάχνοντας για εισιτήρια αεροπορικά για Βαρκελώνη θα έχετε την δυνατότητα, αν δεν τα ξέρετε ήδη, να βρείτε αυτά τα αξιοθέατα και αυτούς τους  προορισμούς που θα καταφέρουν να κλέψουν την καρδιά σας. Κάποια από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης είναι συνδεδεμένα με τον Gaudi, γνωστός αρχιτέκτονας, που μεσουράνησε γύρω στο 1878 μέχρι το 1915. Δημιούργησε κτίρια στην Βαρκελώνη που όμοια τους δεν θα βρείτε πουθενά στον κόσμο και μοιάζουν λες και είναι βγαλμένα από παραμύθι. Τέτοια κτίρια είναι Sagrada Familia, το Palau Güell, Casa Vicens, Casa Batlló και πολλά πολλά άλλα. Για τους φίλους του ποδοσφαίρου το γήπεδο της ομώνυμης ομάδας της πόλης και το μουσείο στην είσοδο του γηπέδου με την ιστορία της ομάδας θα σας δώσει την δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από τον αθλητικό παλμό της, Στην Βαρκελώνη επίσης υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα θαλάσσια πάρκα του κόσμου με δεξαμενές γεμάτες ψάρια από ολόκληρο τον κόσμο, από τα πιο μικρά στα πιο μεγάλα που σου κόβουν την ανάσα κοιτώντας τα. Σχεδιάστε το ταξίδι σας στην Βαρκελώνη και θα δημιουργήσετε καινούργιες αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή!

Beautiful scenery of a sunset in Barcelona, Spain: the cityscape with Sagrada Familia and many other famous buildings, different districts and houses, the sea in the distance, hills and greenery

Γιατί η Ρώμη θεωρείται η αιώνια πόλη και τι αξίζει να δεις όταν την  επισκεφθείς;

Ένα από τα σημαντικότερα ταξίδια που θα κάνετε στην ζωή σας είναι σίγουρα αυτό που θα πραγματοποιήσετε για να φτάσετε στην Ρώμη. Είναι η αιώνια πόλη, μια πόλη γεμάτη φως, τοπία και ανθρώπους που χαρακτηρίζονται για την φιλοξενία τους και την διάθεσή τους να σε βοηθήσουν σε κάθε προβληματισμό που αφορά την πόλη τους. Η Ρώμη δεν είναι μόνο η Fontana di Trevi, το Βατικανό και το Κολοσσαίο, είναι ένας συνδυασμός πολλών άλλων αξιοθέατων και καλού φαγητού, στοιχεία που κάνουν την Ρώμη τον ιδανικό προορισμό όλων. Μια λίγο πιο φρέσκια και υπέροχη ιδέα για να κάνετε όσο είστε την Ρώμη είναι να επισκεφθείτε το μουσείο τεχνών του 21ου αιώνα, γεμάτο με έργα που πραγματικά θα θαυμάσετε. Αν όντως δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε την Ρώμη, ταξιδεύετε με τα παιδιά σας και έχετε ήδη πάει σε ότι θεωρείται τουριστικό, μια εξίσου καλή ιδέα είναι να επισκεφθείτε το Bioparco di Roma, που είναι ένας τεράστιος κήπος με μεγάλα θηλαστικά ερπετά και πουλιά, ο οποίος θα κρατήσει τα παιδιά σας χαρούμενα αλλά και θα κεντρίσει και το δικό σας ενδιαφέρον. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να πατήσετε στην  μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείται τις λέξεις: “Ρώμη αεροπορικά” και να βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς και την οικογένειά σας.

rome,Iitaly-march 24,2015: Panorama of St. Peter’s Square in Rome, Vatican. In the early hours of the morning, in preparation for meeting with the Pope Francis the next day.

Γιατί το Λονδίνο αποτελεί τον νούμερο ένα φθινοπωρινό προορισμό;

Όποιος δεν έχει ξαναταξιδέψει στο Λονδίνο είναι σίγουρο ότι δεν έχει δει τίποτα από τον κόσμο, ακόμη και αν έχει πάει σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Η Αγγλία και ειδικότερα το Λονδίνο, δεν είναι μια πόλη μόνο για φοιτητές. Είναι μια πόλη που αγαπά τις τέχνες, τον πολιτισμό, τα γράμματα αλλά και την όμορφη νυχτερινή ζωή. Ένα από τα πρώτα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε είναι το γνωστό σε όλους London Eye. To London Eye είναι ένας δημοφιλής παραποτάμιος τροχός παρατήρησης που δίνει την δυνατότητα να δείτε από μια διαφορετική οπτική γωνία τον Τάμεση ή ακόμα και τον Πύργο του Λονδίνου. Το Μπάγκινχαμ και το Big Ben είναι επίσης δύο από τα στοιχεία αυτής της μαγικής πόλης που δίνουν σε κάθε ταξιδιώτη την δυνατότητα να δει κάτι που όμοιο του δεν υπάρχει σε ολόκληρη την γη. Ταξιδέψτε άμεσα για το Λονδίνο και θα είναι σίγουρα ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ αν πάτε βέβαια με καλή παρέα ή με την οικογένειά σας.

 

 

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική καρναβαλική παρέλαση στη Λευκάδα(πλούσιο φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΝέος ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας