Αρχική Ειδήσεις Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Λυκείων Μπάσκετ -Προκρίνεται στην επόμενη φάση...

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Λυκείων Μπάσκετ -Προκρίνεται στην επόμενη φάση το 2ο Πειραματικό ΓΕ.Λ Λευκάδας με 50-37 έναντι του 2ου ΓΕ.Λ Ναυπλίου

0

Το ροζ  φύλο  αγώνα  κατάφερε και πήρε η ομάδα του 2ου Πειραματικού  ΓΕ.Λ Λευκάδας έναντι 2ου ΓΕ.Λ Ναυπλίου  στο ΔΑΚ Λευκάδας, σήμερα το μεσημέρι στα  πλαίσια των προημιτελικών των Πανελλήνιων  Σχολικών  Αγώνων.

Η ομάδα  της Λευκάδας  μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και  μέχρι τα μισά περίπου της 1ης περιόδου είχε  το  προβάδισμα αυτό όμως άλλαξε  μέχρι το τέλος  του ημιχρόνου  με τους φιλοξενούμενους να έχουν  λιγότερα λάθη  ,φάουλ και καλύτερη ευστοχία στα καλάθια. Η ομάδα  της Λευκάδας  φάνηκε να πήγε  προβληματισμένη στα  αποδυτήρια και αυτότην βοήθησε αφού  στο 2ο ημίχρονο  μπήκε  στο παρκέ  αποφασισμένη για την  νίκη  πράγμα  που κατάφερε με την  αποφασιστικότητα, την  ομαδικότητα  και την ενότητα , που έδειξαν  οι παίκτες της. έτσι κατάφεραν  και γύρισαν το σκορ υπέρ τους μάλιστα  το τέλος της τρίτης περιόδου τους βρήκε  να είναι  μπροστά με 36-32.  Στην τέταρτη  περίοδο δεν τους έπιανε κανείς  αφού συγκεντρωμένοι  πήραν τα πιο πολλά  ριμπάουντ  και  είχαν λιγότερα  φάουλ και λάθη με ευστοχία στα καλάθια με τελικό αποτέλεσμα 50-37.

Η κερκίδα του  ΔΑΚ  Λευκάδας  ήταν και σε αυτόν τον αγώνα  πλημμυρισμένη

Επόμενος  αγώνας για την ομάδα  μπάσκετ του Πειραματικού Σχολείου Λευκάδας την Πέμπτη 30/3/23 , που θα  αγωνιστεί  με Λύκειο της  Πάτρας.

Πολλά  συγχαρητήρια  στους παίκτες, τους προπονητές  και τους  διοργανωτές.

Προηγούμενο άρθρο2ο Πειραματικό ΓΕ.Λ Λευκάδας- 1ο ΕΠΑ.Λ Τρίπολης: 1-2 (Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου- φωτο)
Επόμενο άρθροΠ.Ε. Λευκάδας: Ξεκίνησαν νέα τεχνικά έργα στην Ε.Ο. Σύβρος – Άγιος Ηλίας