Αρχική Άλλες ειδήσεις Υγεία Αθλητική διατροφή και συμπληρώματα – Αξιόπιστες προτάσεις από το i-cure

Αθλητική διατροφή και συμπληρώματα – Αξιόπιστες προτάσεις από το i-cure

0

resize

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει αλλάξει τα δεδομένα της διατροφής μας, ακόμα και σε ιδιαίτερες πληθυσμιακές ομάδες, όπως είναι οι αθλητές. Από την μία η διατροφή έχει γίνει πλουσιότερη, από την άλλη η αφθονία βιομηχανοποιημένων ειδών διατροφής παράλληλα με την έλλειψη ελεύθερου χρόνου για ένα σωστό πρόγραμμα πρόσληψης τροφής, έχουν οδηγήσει μία μεγάλη μερίδα ατόμων στην μη ισορροπημένη διατροφή.

Οι αθλητές είναι ένας σημαντικός κρίκος αυτής της αλυσίδας, αφού η προσεγμένη λήψη τροφής αποτελεί έναν βασικό πυλώνα στην ζωή τους. Στις μέρες μας λοιπόν η αθλητική διατροφή πρέπει να στηρίζεται όχι μόνο σε σωστά πρότυπα αλλά και σε κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής τα οποία βοηθούν σημαντικά σε
• καλύτερες επιδόσεις
• ευζωία
• καλύτερη υγεία

Ποιες είναι οι βασικές συνιστώσες της διατροφής αυτής;
1. Η συνεχόμενη προμήθεια ενέργειας στον οργανισμό και η αναπλήρωσή της, προκειμένου να πραγματοποιούνται οι αθλητικές δραστηριότητες σωστά.
2. Η διατήρηση του σωματικού βάρους στα όρια που πρέπει ανάλογα με τον κάθε αθλητή ξεχωριστά.
3. Τον εφοδιασμό του οργανισμού με τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία προσφέρουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προπόνηση, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του αθλούμενου.

Δείτε παρακάτω δύο από τα συμπληρώματα διατροφής Health Aid που προτείνει το online φαρμακείο i-cure:

Health Aid Green Coffee Bean Extract

Η επαγρύπνηση του μεταβολισμού, είναι πολύ σημαντική για τους αθλητές. Τα εκχυλίσματα πράσινου καφέ είναι ένα σημαντικό βοήθημα με ευεργετικές δράσεις που επιτρέπουν στον οργανισμό την καλύτερη λειτουργία του για τις ώρες της εκγύμνασης. Αποκτήστε το με έκπτωση -40%, εδώ.

Health Aid Day-Vit Active CoQ-10 & Ginseng-blister

Ένα συμπλήρωμα διατροφής για την απαραίτητη ενέργεια που πρέπει να έχει ο οργανισμός, την τόνωση και την ενισχυμένη δράση σε όλα τα επίπεδα. Περιέχει το φυσικό τονωτικό Τζίνσενγκ.
Επιλέξτε μέσα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure προϊόντα ειδικής διατροφής, διαχείρισης ενέργειας και έλεγχο βάρους, κατάλληλα για όλους τους αθλούμενους μόνο.

Προηγούμενο άρθροΝα τ’κρίνω ή να μη τ΄κρίνω, απόψε στην Νικιάνα
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Τηλυκράτη προς τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας